На виставці IFA 2024 LG представляє розширений асортимент пральних машин

Нове комплексне рішення для прання задовольнить низку потреб клієнтів, пропонуючи потужні можливості та зручні функції.

Компанія LG Electronics (LG) готується до презентації своєї нової пральної машини на виставці IFA 2024. Ця модель оснащена інноваційною технологією штучного інтелекту Direct Drive™ (AI DD™) 2.0 та функцією Pet Care для власників домашніх тварин, що разом забезпечує ефективне прання з більшою місткістю.

Використавши передову систему для зниження вібрації, LG представляє свою першу пральну машину в категорії 25 дюймів (63,5 см), яка робить зручним об’ємне прання завдяки збільшенню місткості барабана до 16 кілограмів1. Крім цього, у ній інтегрована інноваційна технологія штучного інтелекту, що підвищує її продуктивність.

В основі ефективної роботи нової пральної машини лежить AI DD 2.0, система глибокого навчання для автоматичного визначення ваги завантаження, м’якості тканини та рівня забруднення одягу. Ця модель використовує технологію 6Motion™ для вибору оптимального режиму прання, зменшуючи пошкодження тканини на 10 відсотків, що допомагає одягу довше залишатися в хорошому стані2. Також власники домашніх тварин можуть скористатися функцією Pet Care, яка передбачає прання за високої температури (до 60 градусів Цельсія) та чотири цикли полоскання теплою водою, ефективно видаляючи 99 відсотків запахів від улюбленців3.

Крім того, нова пральна машина LG спрощує процес прання завдяки покращеній продуктивності та зручним функціям. Технологія TurboWash™ 360 дозволяє скоротити цикли до 39 хвилин, тоді як ezDispense™ кожен раз визначає необхідну кількість мийного засобу. Пральна машина пропонує до 39 циклів прання4 й автоматично запам’ятовує найчастіше використовувані режими та функції, щоб мінімізувати час, витрачений на вибір налаштувань. Користувачам також доступна опція Cycle List Edit, яка дозволяє адаптувати налаштування під свої звички.

Це цікаво:   ASUS A3402WVA – 23,8-дюймовий моноблочний комп’ютер на новій апаратній платформі Intel®

У пральній машині встановлений відомий інверторний двигун Inverter DirectDrive™ від LG, передова технологія компанії, що забезпечує тиху роботу та підвищену довговічність приладів.

«Ми раді представити нашу нову пральну машину та продемонструвати, як технології компанії спрощують процес прання завдяки розширеній місткості та налаштовуваним функціям», —  заявив Лю Чже-чеол, президент LG Electronics Home Appliance & Air Solution. — «Ми продовжуватимемо впроваджувати передові рішення для побутової техніки на основі штучного інтелекту, які відповідають різноманітним просторам і стилям життя, забезпечуючи покращені переваги для створення більш комфортного повсякденного життя для всіх».

Відвідувачі IFA 2024 можуть ознайомитися з усіма останніми інноваціями LG, зокрема новою пральною машиною, на стенді компанії (зал 18, «Мессе Берлін») з 6 по 10 вересня.


Новини IT » Технології » На виставці IFA 2024 LG представляє розширений асортимент пральних машин

Опубліковано


Останні новини IT: