Багатофункціональна хмара: МУК стає дистрибутором комплексної платформи хмарних обчислень Amazon Web Services

Багатофункціональна хмара: МУК стає дистрибутором комплексної платформи хмарних обчислень Amazon Web Services

Група компаній МУК та Amazon Web Services (AWS) оголосили про підписання дистрибуторської угоди в Україні

Ця угода дає змогу групі компаній МУК запропонувати своїм партнерам та замовникам понад 200 повнофункціональних сервісів AWS: від інфраструктурних технологій, таких як інструменти для обчислення, сховища та бази даних, до інновацій, наприклад, машинного навчання і штучного інтелекту, озер даних та аналітики, а також інтернету речей. Тепер клієнти зможуть швидше, простіше та дешевше переносити поточні додатки в хмару і реалізовувати в ній будь-які необхідні для бізнесу ІТ-рішення, інновації та ідеї.

МУК та Amazon Web Services спільно працюють для того, щоб допомогти українським клієнтам перенести критичні для бізнесу дані та програми у хмару AWS, беручи до уваги виклики і потрясіння, з якими зіткнулися українські компанії.

Платформа Amazon Web Services гарантує клієнтам безпечну доставку ІТ-ресурсів на вимогу через інтернет з оплатою pay-as-you-go, без необхідності купувати, розміщувати й обслуговувати фізичні ЦОД та сервери в локальному оточенні. Клієнти та партнери можуть повною мірою скористатися перевагами доступу до технологічних служб, таких як обчислення, сховище, база даних, мережа та доставка контенту, аналітика, машинне навчання, безпека, ідентифікація та відповідність вимогам, підключаючи їх у міру потреби за допомогою МУК як постачальника хмарних послуг Amazon Web Services.
AWS забезпечує можливість використання трьох основних моделей хмарних обчислень: IaaS (інфраструктура як сервіс), PaaS (платформа як сервіс) та SaaS (програмне забезпечення як сервіс). Кожна модель надає певний рівень контролю, гнучкості та можливостей управління – можна обрати набір сервісів, які потрібні клієнту.

Гнучка розробка, швидке розгортання, гібридна архітектура та масштабування стають новою нормою для компаній різних розмірів, галузей і географічних регіонів. Замовники можуть оперативно регулювати потужності, що використовуються їхніми програмами на Amazon Web Services. Завдяки цьому клієнт платить лише за реально використовувані ресурси, що дає змогу отримати всі необхідні для роботи інструменти, а також оптимізувати витрати на ІТ-інфраструктуру та персонал у компанії будь-якого масштабу.

Це цікаво:   SoftServe передав п’яти українським лікарням медобладнання на 19 мільйонів гривень

Завдяки Amazon Web Services клієнти можуть перетворити капітальні витрати (такі, як ЦОД та фізичні сервери в локальному оточенні) на змінні витрати і платити тільки за ІТ-ресурси. Крім того, операційні витрати стають значно нижчими завдяки суттєвій економії при масштабуванні бізнесу. Клієнти отримують можливість розширити присутність бізнесу у нові географічні регіони та виконати глобальне розгортання в межах кількох хвилин.

Група компаній МУК має власний навчальний центр, який проводить авторизоване навчання з Amazon Web Services. Це дасть можливість співробітникам ІТ-відділів компаній ознайомитися зі службами AWS у різних галузях: архітектура AWS, розробка додатків, операційне навчання, безпека та великі дані, а також дасть змогу набути практичного досвіду використання цієї платформи, освоїти її сервіси і вивчити реальні сценарії їх застосування.


Новини IT » IT Бізнес » Багатофункціональна хмара: МУК стає дистрибутором комплексної платформи хмарних обчислень Amazon Web Services

Опубліковано


Останні новини IT: