Спецпропозиція від Tet на безкоштовне користування хмарними ресурсами триває

Спецпропозиція від Tet на безкоштовне користування хмарними ресурсами триває

Спецпропозиція від Tet для українських бізнесів досі актуальна. Найбільший латвійський постачальник послуг центрів обробки даних (ЦОД) і хмарних послуг пропонує клієнтам використання ресурсів хмарної платформи Tet Cloud протягом 90 днів без додаткової оплати. 

З жовтня 2022 року вдосконалена хмара Tet Cloud розгорнута в центрах обробки даних, розташованих на територіях Латвії та Данії. Таким чином, компанії зможуть зберігати резервні копії у кількох країнах.

Пропозиція від Tet актуальна в умовах диджиталізації бізнесів і релокейту їхніх IT-систем до країн Європи. Перейти з фізичних серверів у хмару можна швидко та зручно, залишивши запит за посиланням. Цей перехід безкоштовний.

За рік дії пропозиції можливістю скористалися 180 компаній, у тому числі тих, які працюють у сферах ритейлу, фінтеху, логістики, виробництва, електронної комерції тощо. Найпопулярніша послуга для них — це реплікації віртуальних машин, зберігання резервних копій як у Латвії, так і в Данії.

У рамках переходу Tet надає найкращий розмір ресурсів для функціонування середніх компаній.

Дедалі більше українських компаній обирають хмарні сховища як основне місце для розгортання бізнес-процесів. Це продиктовано високими ризиками зберігання даних на фізичних серверах в Україні, а також тим, що багато команд тепер розкидані світом і бізнеси шукають швидший та зручніший спосіб взаємодії.

З моменту переходу в хмару від Tet клієнти зможуть три місяці користуватися всіма перевагами сервісу безкоштовно, а після цього терміну — оформити договір про співпрацю. Всі питання щодо міграції у хмару або створення резервних копій можна вирішити зі спеціалістами компанії в індивідуальному порядку. Також Tet із радістю допоможе знайти рішення під конкретні запити клієнта, надавши всі відповіді та у разі потреби продовживши термін безкоштовного користування.

Це цікаво:   Softprom підписав дистриб’юторську угоду з Deceptive Bytes, лідером у галузі технології маскування кінцевих точок

Новини IT » IT Бізнес » Спецпропозиція від Tet на безкоштовне користування хмарними ресурсами триває

Опубліковано


Останні новини IT: