UAMASTER запрошує українські компанії долучитися до підтримки ЗСУ та отримати безкоштовну консультацію з digital-маркетингу

UAMASTER запрошує українські компанії долучитися до підтримки ЗСУ та отримати безкоштовну консультацію з digital-маркетингу

Digital агенція UAMASTER оголошує про постійну ініціативу підтримки українських підприємств у складний час війни, закликаючи їх долучитися до підтримки Збройних Сил України. Історія почалася пів року тому, коли власник маленької ветеринарної клініки, що втратив все через війну, звернувся до цієї агенції за допомогою у налаштуванні реклами та веб-аналітики. UAMASTER не взяла грошей за роботу, розуміючи складні обставини та важливість кожної копійки для людини, яка втратила свій бізнес.

Ця співпраця надихнула агенцію на ідею постійної підтримки українських компаній, які продовжують свою діяльність під час війни. У період війни UAMASTER співпрацювала з десятками благодійних фондів, що збирають кошти для підтримки Збройних Сил та гуманітарної допомоги для постраждалих. Однак, з останніх звітів від деяких фондів, з’ясувалося, що кількість донатів почала зменшуватись.

Агенція закликає більше підприємців долучитися до цієї ініціативи та надає можливість безкоштовної консультації з питань digital-маркетингу для компаній, які підтримали благодійні фонди, що збирають кошти для українських військових.

Отримати  консультацію можна щодо таких напрямків та інструментів digital-маркетингу:

  • Digital-стратегія
  • Оцінка ефективності digital-маркетингу та окремих інструментів
  • Вебаналітика (збір та аналіз даних, GA4, GTM та інші)
  • Реклама в Google Ads, Facebook Ads, Twitter, LinkedIn
  • Performance-маркетинг
  • Відео та банерна реклама
  • Підвищення brand awareness за допомогою digital-інструментів
  • Окремі  digital-інструменти: SEO, SERM, SMM, email маркетинг
  • CRO (Conversion Rate Optimization)
  • App promo: paid ads & ASO
  • Інші питання по digital маркетингу

Щоб отримати консультацію, компаніям потрібно заповнити форму на сторінці https://uamaster.com/uk-ua/free-consulting/

Агенція спеціалізується на комплексних рішеннях в галузі digital маркетингу та входить до топ-15 digital агенцій світу за рейтингом Clutch.

УAMASTER наголошує, що підтримка ЗСУ та розвиток українського бізнесу є обов’язком кожного. Агенція вірить у те, що спільні зусилля зроблять Україну сильнішою державою і прискорять перемогу в цей важкий період.

Це цікаво:   Як центри обробки даних можуть допомогти збалансувати енергомережу

Більше інформації про агенцію можна знайти на їхньому сайті: https://uamaster.com/uk-ua/.


Новини IT » IT Бізнес » UAMASTER запрошує українські компанії долучитися до підтримки ЗСУ та отримати безкоштовну консультацію з digital-маркетингу

Опубліковано


Останні новини IT: