Linkup Studio створила платформу YachtWay, що виграла Red Dot 2023

Linkup Studio створила платформу YachtWay, що виграла Red Dot 2023

Ми раді поділитися новиною про те, що маркетплейс YachtWay від Linkup Studio здобув відзнаку Red Dot Award: Brands & Communication Design 2023 відразу у трьох номінаціях: “digital solution”, “interface design”, та “web design”.

Наша команда розробила YachtWay — розумний торговий майданчик, який допомагає придбати найкращі яхти у кілька кліків.

Ми зробили платформу інтуїтивною та простою у використанні, завдяки цьому дилери та суднобудівні підприємства можуть швидко додавати свої оголошення. А клієнти — шукати, порівнювати та купувати яхти. Розгорнуте функціональне фільтрування миттю відсіює неактуальні оголошення, підшукує найкращі варіанти, які збігаються за вимогами і бюджетом клієнтів. Нам вдалося спростили пошук ідеального судна незалежно від місцеперебування.

YachtWay як Apple, тільки у сфері яхтової індустрії. Платформа є передовою на ринку за своїм дизайном і функціоналом.

Наші дизайнери відібрали промовисті світлини, щоб створити атмосферу розкішного відпочинку, додали інтерактивні елементи, плавні анімації.

У YachtWay ми подбали про потреби і суднобудівних виробництв, і дилерів, і клієнтів. Платформа дає змогу користувачам переглядати, сортувати оголошення та ділитися ними. Вони можуть дивитися відео та світлини з найбільшої бази яхт, які виставляють на продаж.

У YachtWay широкий набір фільтрів та опцій сортування для найбільш вдалого вибору яхти.

У YachtWay клієнти можуть зберігати улюблені судна, отримувати сповіщення про нові оголошення і спілкуватися напряму з суднобудівними виробництвами, дилерами та брокерами — це доступно в будь-який час.

«Ми налагодили плідну партнерську співпрацю із CEO YachtWay Хейго Паарталу, що й привело до спільної перемоги. Нам вдалося поєднати глибокі знання Linkup Studio у дизайні та розробці з десятирічним досвідом Хейго у сфері. Результат — зручна, практична та ефективна платформа, яка покриває запити в яхтовій індустрії», — Наталія Самбір, головна дизайнерка Linkup Studio.

Про Linkup Studio

Це цікаво:   SoftServe приєднується до спільноти “Бізнес без бар’єрів”, об’єднаної навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської

Linkup Studio — це компанія з головним офісом у Львові, яка займається дизайном і розробляє програмне забезпечення. Протягом останніх 10 років вони надали послуги більше як 150 клієнтам, серед яких Porsche, Bosch, Reverso, Impactive та інші. Компанію відзначили найпрестижнішими нагородами в галузі на кшталт Red Dot, UX Design Awards і App of the Day

Про Red Dot Design Award

Нагороду для найкреативніших дизайнів Red Dot Design Award заснували 1955 року, її присуджує Design Zentrum Nordrhein Westfalen у місті Ессен, Німеччина. Нею відзначають виняткові у сфері дизайну продукти.


Новини IT » IT Бізнес » Linkup Studio створила платформу YachtWay, що виграла Red Dot 2023

Опубліковано


Останні новини IT: