Softprom розширює портфоліо цифрової безпеки завдяки угоді про дистрибуцію з OneSpan

Softprom розширює портфоліо цифрової безпеки завдяки угоді про дистрибуцію з OneSpan

Softprom, Value Added IT Distributor, оголосив про підписання нової дистриб’юторської угоди з OneSpan, світовим лідером у галузі високонадійної верифікації особистості, аутентифікації та безпечних рішень для електронного підпису, які захищають та сприяють цифровим транзакціям та угодам. 

Згідно з угодою, Softprom тепер буде ринково просувати та розповсюджувати провідні рішення OneSpan у Казахстані, Узбекистані, Азербайджані, Вірменії, Грузії, Україні, Молдові, Польщі, Румунії, Греції, Чеській Республіці, Словаччині, Угорщині та Болгарії.

OneSpan пропонує рішення класу підприємства, які забезпечують безперервну верифікацію особистості та аутентифікацію, електронний підпис, високонадійну віртуальну співпрацю та безпечне зберігання. Портфоліо OneSpan включає продукти та послуги, які автоматизують та захищають процеси взаємодії з клієнтами та генерації доходів для сценаріїв використання від простих транзакцій до складних робочих процесів, які вимагають вищих рівнів безпеки.

Обслуговуючи понад 4,000 клієнтів у секторах, включно зі страхуванням, охороною здоров’я та професійними послугами, а також 60% найбільших банків світу, OneSpan нещодавно представила останню інновацію у лінійці продуктів Digipass Authenticators — DIGIPASS FX1 BIO, продукт, розроблений для безпечної аутентифікації без пароля, стійкої до фішингу, для робочої сили. Доступний для всіх партнерів і дистриб’юторів, DIGIPASS FX1 BIO є передовим рівнем захисту проти соціальної інженерії, атак зі зміною позиції проміжного зловмисника та атак повтору, запобігаючи захопленню облікових записів та несанкціонованому доступу до ресурсів компанії.

«Ми віримо в розробку рішень для наших клієнтів та партнерів на основі їх індивідуальних потреб,» — сказав Джованні Верхаге, старший віце-президент з корпоративного та бізнес-розвитку в OneSpan. «Унікальне положення OneSpan на ринку базується на міцній основі в області безпеки та прихильності до постачання безпечних технологій та послуг. Наше партнерство з Softprom принесе великі переваги країнам СНД та Східній Європі».

Це цікаво:   Команда інженерів SoftServe перемогла в NATO TIDE Hackathon 2024

«Співпрацюючи з OneSpan, Softprom розширює свої рішення в галузі безпеки. Тепер ми можемо запропонувати ширший спектр вдосконалених рішень OneSpan для захисту цифрових ідентичностей та транзакцій у 14 країнах», — сказав Павло Жданович, засновник і керуючий директор Softprom.


Новини IT » IT Бізнес » Softprom розширює портфоліо цифрової безпеки завдяки угоді про дистрибуцію з OneSpan

Опубліковано


Останні новини IT: