Huawei оголошує про початок конкурсу Huawei InFocus Awards

Huawei оголошує про початок конкурсу Huawei InFocus Awards

Вдалося зробити унікальний кадр, і ви б хотіли дізнатися думку професійних фотографів? Завдяки конкурсу Huawei InFocus Awards у регіоні CEE & Nordic у вас з’явилася чудова можливість перевірити свої навички фотографа та показати ваш талант усьому світу!

Революція в мобільній фотографії

У сучасному світі кожен власник смартфона може стати професіоналом. Тепер смартфони дозволяють розкрити наш творчий бік і відобразити довколишню красу, непомітну неозброєному оку. Щоб стати фотографом, достатньо лише вміти помічати приховані деталі та мати під рукою смартфон.

Можливості серії Huawei P, зокрема флагмана Huawei P30 Pro, дозволять любителям мобільної фотографії відобразити неймовірний світ довкола. Завдяки довгостроковому партнерству з виробником культових камер Leica Huawei оснастила смартфони високоякісними об’єктивами та лінзами, розширивши межі можливостей мобільної фотографії. Феноменальна камера Huawei P30 Pro з 5-кратним оптичним і 50-кратним цифровим зумом, а також сенсор Huawei SuperSpectrum, режим нічної зйомки, функція Dual-View Video та режим макрозйомки дозволяють нам побачити реальність з абсолютно нового ракурсу та відкрити незвідане.

Розкрий свій талант світу!

Щоб підтримати любителів фотографії та надати їм можливість проявити себе, Huawei оголошує конкурс Huawei InFocus Awards 2019. Учасники зможуть представити свої роботи у 6 категоріях. У п’яти з них оцінюватимуть фотографії (#Тег емоцій, Привіт, життя!, Обличчя, Долаючи відстань, Фотоісторія), а в останній — відеоформат (Життя в моменті).

Починаючи з 24 червня 2019 року, користувачі Huawei зможуть надіслати свої фотографії або відео через відповідний вебсайт.

Краса довкола, непомітна неозброєному оку

Кожна мить нашого життя сповнена неповторних моментів. Huawei закликає сфотографувати довколишню красу, непомітну неозброєному оку, та надіслати фото для участі в конкурсі Huawei InFocus Awards 2019.

Це цікаво:   Vodafone та Благодійний Фонд «Повернись живим» придбають обладнання для сучасного центру переливання крові

У світі є багато місць, які ще не встигли потрапити в об’єктиви фотографів. Вони не згадані в списку обов’язкових пам’яток для відвідування та їх не штурмують туристи. Саме тому Huawei шукає місця, незвідані для більшості людей, в Україні, а також в Австрії, в країнах Скандинавії і на просторах Канади. Тепер цю красу можна буде побачити завдяки можливостям камери Huawei P30.

Переглянути відео «Huawei досліджує незвідану красу»: https://www.youtube.com/watch?v=pBcRE8c5rI0.

Вони вирішують!

Фотографії, надіслані для участі в конкурсі, будуть продемонстровані на спеціальному вебсайті. Будь-який користувач інтернету, включаючи учасників конкурсу, матиме змогу проголосувати за улюблений знімок до 11 серпня 2019 року.

Наступним етапом конкурсу стане оцінка найкращих фотографій журі, що складається з експертів та визнаних фотографів, у тому числі:

  • Янмін Ван (Yanmin Wang) — президент підрозділу Huawei Consumer Business Group у регіоні CEE & Nordic;
  • Марчін Тишка (Marcin Tyszka) — польський фешн-фотограф, що співпрацював з найвизначнішими світовими журналами, а саме: Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Elle та Vogue;
  • Ніколай Танінг Ренцманн (Nikolaj Thaning Rentzmann) — данський митець, що переважно фотографує селебріті, а також публікує у своїх соціальних мережах знімки пейзажів, міських ландшафтів тощо;
  • Емма Свенссон (Emma Svensson) — різноплановий фотограф-фрілансер та любитель пригод, яка подорожує по всьому світу;
  • Єнер Торун (Yener Torun) — архітектор і фотограф, що трансформує міські пейзажі, перетворюючи архітектуру на геометричну абстракцію та створюючи альтернативну реальність за допомогою своїх робіт;
  • Вутеара Хам (VuTheara Kham) — французький фотограф камбоджійського походження, який працює в Парижі. Зачарований світлом, вуличною фотографією та міськими пейзажами, він полюбляє гратися з новими перспективами та ракурсами. Відомий за поєднання світла та графіки у своїх композиціях. Його стиль фотографії упізнаваний завдяки атмосферній передачі вуличних сцен з Парижа та всього світу.
Це цікаво:    «Хуавей Україна» підтримує українських студентів у межах MWC та European Talent Summit 2024

«Я давно працюю фешн-фотографом. Смартфон, який я завжди ношу у кишені, багато разів допомагав мені створювати нові композиції. Мобільна фотографія постійно розвивається», — говорить Марчін Тишка.

«Існує багато способів виразити себе, оскільки є безліч способів сприйняття однієї і тієї ж фотографії. Я хотів би заохотити всіх вас використовувати цю унікальну можливість, щоб показати світ таким, яким ви його бачите. Дуже хочу побачити всі ці різнопланові фотографії», коментує Ніколай Танінг Ренцманн.

«Конкурс Huawei InFocus Awards дозволяє нам зробити паузу та замислитися про красу моменту. Як показати її іншим? Я впевнена, що багато хто з учасників конкурсу здивує нас», каже Емма Свенссон.

«Не існує рецепта чудової фотографії. Тут потрібно грати проти правил. Учасники конкурсу повинні вірити у себе та свій природний талант. Я з нетерпінням чекаю на ваші фотографії. Переможець серед нас!», — додав Єнер Торун.

«Запрошення долучитися до складу журі конкурсу Huawei InFocus Awards — це прекрасна можливість підкреслити, що сьогодні ми всі є своєрідними дослідниками та фотографами. Незважаючи на те, досліджуємо ми нові місця та подорожуємо або робимо фотографії, важливо помічати красу навкруги та ділитися нею з іншими», — зазначає Вутеара Хам.

Що ви можете виграти?

Переможець конкурсу (Гран-прі) отримає ноутбук Huawei MateBook 13, смарт-годинник Watch GT і 10 000 євро.

Володарі 1-го місця в кожній категорії отримають ноутбук Huawei MateBook 13, смарт-годинник Watch GT, смартфон Huawei P30 Pro та 2000 євро.

Володарі 2-го місця в кожній категорії — смартфон Huawei P30 Pro.

Володарі 3-го місця в кожній категорії — смартфон Huawei P30.

Переможець премії глядацьких симпатій отримає смартфон Huawei P30 Pro та смарт-годинник Watch GT.

Це цікаво:   «Усі українці – творчі», – стверджує Vodafone у новій рекламній кампанії

Новини IT » Hardware » Huawei оголошує про початок конкурсу Huawei InFocus Awards

Опубліковано


Останні новини IT: