Навушники Huawei FreeBuds з чипом Kirin A1 відкривають нову еру інтелектуального звучання від Huawei

Навушники Huawei FreeBuds з чипом Kirin A1 відкривають нову еру інтелектуального звучання від Huawei

Компанія Huawei оголосила про початок випуску нових бездротових стереонавушників Huawei FreeBuds 3 True Wireless Stereo Earbuds. Ці навушники є втіленням нової стратегії звуку Audio Strategy, що сфокусована на аудіоприладах преміум-класу. Завдяки фірмовому чипу Kirin A1 FreeBuds 3 забезпечують новий інтелектуальний звук.

Чип Kirin A1 використовує вдосконалений технологічний підхід до передачі звукових сигналів у навушниках FreeBuds 3. Найновіші техніки цифрової обробки звуку поєднуються з точно налаштованим високочутливим драйвером для надзвичайної якості відтворення музики та звуків. Окрім того, завдяки чипу Kirin A1 новий інтелектуальний звук навушників вирізняється простим та стабільним підключенням, наднизькою затримкою передачі сигналу та вражаючим підходом до контролю шумів.

Створюючи новий інтелектуальний звук: чип Huawei Kirin A1 

Kirin A1 — перший чип, створений спеціально для переносних аудіоприладів. Він може швидко та ефективно справлятися зі складними завданнями, незважаючи на компактні розміри: 4,3 х 4,4 мм.

Kirin A1 також є першим у світі переносним чипом стандартів BT 5.1 і BLE 5.1. Винахід гарантує безпрецедентну стабільність та простоту підключення FreeBuds 3. У поєднанні з нашим алгоритмом вибору сигналу Bluetooth нового покоління на базі інтелектуальної адаптивної технології частотних стрибків у комунікаційному полі цей чип може швидко визначати частотний діапазон 2,4 ГГц, наприклад Wi-Fi, і переключатися на вільний канал. Це дозволяє швидко адаптуватися до зміни середовища й отримувати безперебійну роботу пристрою. 

Власний ізохронний двоканальний Bluetooth1 від Huawei забезпечує відтворення у безпровідних навушниках справжнього стереозвуку, адже підключення до обох навушників відбувається одночасно і незалежно. Фірмова технологія двоканальної синхронізації Huawei дозволяє передавати двом гарнітурам правий і лівий аудіоканали безпосередньо зі смарт-пристрою, забезпечуючи прямий безперебійний зв’язок між пристроєм та гарнітурами. Фірмовий режим двоканальної синхронної передачі дає наднизьку затримку сигналу до 190 мс2. Завдяки цьому FreeBuds 3 є ідеальними безпровідними навушниками для геймерів, які прагнуть миттєвої звукової реакції для максимально захопливої гри. 

Це цікаво:   Vodafone запустив новий тариф Turbo: безлімітний інтернет та 1 600 хв за 165 грн

Новий дизайн, натхненний природою

Навушники Huawei FreeBuds 3 постачаються у зарядному кейсі з заокругленими краями, який зручно тримати в долоні чи носити у кишені. 

Ергономічний заокруглений силует та зручна для вуха форма навушників Huawei FreeBuds 3 забезпечують багатогодинне комфортне користування. Стильні та красиво оздоблені навушники Huawei FreeBuds 3 вирізняються мінімалістичним, проте сучасним дизайном з білим або чорним глянцевим покриттям.

Результатом дослідження нових форм-факторів, що мають естетичні, ергономічні та акустичні переваги, стала розробка дизайну Dolphin Bionic навушників Huawei FreeBuds 3. Дизайн, натхненний природними вигинами голосового апарату дельфінів, допомагає фокусувати та модулювати звук. Разом із глибшою посадкою навушника у вусі ви отримаєте помітно вищу якість звуку.

Інтелектуальний підхід до мінімізації шумів

Завдяки потужному чипу Huawei Kirin A1 зменшується розрив між професійною розробкою чипів та мистецтвом високоякісного унікального звуковідтворення. Щоб урівноважити ці дві сфери, компанія Huawei створила вдосконалений процесор обробки цифрових аудіосигналів для чипа Kirin A1. Цей чип є лідером галузі з частотою обробки звуку до 356 МГц. Його точний алгоритм зменшення шуму при здійсненні виклику 3A дозволяє навушникам Huawei FreeBuds 3 ефективно приглушувати навколишні шуми3 під час розмови, щоб співрозмовники добре чули один одного.

Huawei FreeBuds 3 — це перші оpen-fit TWS навушники, які підтримують зменшення шумів при здійсненні дзвінка і точне активне приглушення шуму в режимі реального часу. Завдяки моделюванню слухового каналу вихідна частота звуку та інтенсивність сигналу приглушення шуму регулюються відповідно до різних форм вушних каналів. Так досягається відмінний ефект активного приглушення шумів за відкритої посадки навушників. Функція ANC (active noise cancellation — активне приглушення шумів) вмикається/вимикається подвійним торканням до лівого навушника, тому ви можете насолоджуватися кришталево чистими звуками музики навіть у натовпі в метро чи в гамірному ресторані.

Це цікаво:   AMD анонсує нові процесори Ryzen Z1 для портативних ігрових консолей

Студійна якість звуку та потужні баси

Високоточний і високочутливий 14-мм динамічний драйвер навушників Huawei FreeBuds 3 точно налаштований, щоб ви могли чути кожну ноту в її оригінальному ідеальному звучанні. У кожен навушник вмонтована басова трубка складної конструкції. Тому ви отримуєте гучніший, сильніший, потужніший, багатший звук. Складається враження, що ви слухаєте музику у студії звукозапису.

Батарея, що тримає заряд увесь день

Зарядний кейс FreeBuds 3 можна заряджати від бездротових зарядних пристроїв, а також від смартфонів із функцією зворотної безпровідної зарядки4. Оскільки чип Kirin A1 дуже економно споживає заряд, Huawei FreeBuds 3 витримують без підзарядки 4 години безперервного прослуховування музики, а при використанні зарядного кейсу — 20 годин5.


Новини IT » Hardware » Навушники Huawei FreeBuds з чипом Kirin A1 відкривають нову еру інтелектуального звучання від Huawei

Опубліковано


Останні новини IT: