Купити гнучкий смартфон Huawei Mate Xs в Україні можна за 69 999 грн

Купити гнучкий смартфон Huawei Mate Xs в Україні можна за 69 999 грн

Компанія Huawei повідомила про початок продажів гнучкого смартфона Huawei Mate Xs в Україні з 24 липня. У період з 10 до 23 липня користувачі зможуть оформити попереднє замовлення на модель, отримавши у подарунок чохол-клатч.

Huawei Mate Xs отримав дизайн Falcon Wing («Крило сокола»), який включає в себе понад 100 взаємопов’язаних деталей. Удосконалений шарнірний механізм зроблений із металу на основі цирконію, що забезпечує згин смартфона на 180 градусів.

У складеному вигляді Huawei Mate Xs являє собою смартфон із 6,6-дюймовим основним і 6,38-дюймовим додатковим екранами, а в розгорнутому — 8-дюймовий планшет. Дисплей FullView дарує ще ширші можливості перегляду контенту. 

Huawei Mate Xs оснащено системою Quad-камер SuperSensing Leica, розташованою вздовж бокової панелі смартфона. До неї входять 40-мегапіксельна основна камера, 16-мегапіксельна ультраширококутна камера, 8-мегапіксельна телефотокамера та камера 3D Depth Sensing.

Huawei Mate Xs виводить зйомку селфі на новий рівень. Просто розгорнувши смартфон, користувачі отримують додатковий екран для ще якісніших селфі. Окрім того, створювати портрети стало ще зручніше завдяки функції Mirror Shooting з підтримкою подвійного екрана — вона дозволяє об’єкту зйомки та фотографу одночасно переглядати зображення та ділитися ідеями.

Huawei Mate Xs працює на базі передового процесора Huawei Kirin 990 5G. Він включає 8-ядерний центральний процесор, що складається з двох супервеликих ядер Cortex-A76, двох великих ядер Cortex-A76 та чотирьох Cortex-A55. Обробку графіки забезпечує 16-ядерний графічний процесор Mali-G76, а проєктування ШІ — нейроморфний процесор, розроблений на базі архітектури Huawei Da Vinci.

Смартфон підтримує багатовіконний режим Multi-Window, який дозволяє одночасно взаємодіяти з двома додатками. Окрім того, користувачі можуть запустити третій додаток за допомогою функції «Плаваюче вікно» (Floating Window). Завдяки цьому можна, зокрема, відповісти на повідомлення, не перериваючи роботу програм.

Це цікаво:   «Хуавей Україна» навчає інструкторів для фірмової Академії інформаційно-комунікаційних технологій

Huawei Mate Xs отримав користувацький інтерфейс EMUI 10.0.1 на базі операційної системи Android Open Source Project. Він підтримує функцію Multi-screen Collaboration («Сумісна робота на декількох екранах»), яка дозволяє керувати системами декількох пристроїв Huawei з одного дисплея.

Смартфон доступний із попередньо встановленим магазином додатків Huawei AppGallery, у якому зібрана велика кількість локальних і глобальних додатків для поліпшеного користувацького досвіду.

З 21 липня Huawei Mate Xs буде доступний в Україні за рекомендованою ціною 69 999 грн. При купівлі нового смартфона користувачі отримають у подарунок 50 ГБ Huawei Cloud до кінця 2020 року. Також діє пропозиція від Huawei — безкоштовний VIP-сервіс. Він передбачає налаштування профілю Huawei ID, перенесення даних зі старого смартфона на новий, консультацію зі встановлення додатків. Ці послуги можна отримати в усіх сервісних центрах Huawei та точках продажу.

Передзамовлення можете зробити в Ельдорадо, Фокстрот, Comfy та інших магазинах.


Новини IT » Hardware » Купити гнучкий смартфон Huawei Mate Xs в Україні можна за 69 999 грн

Опубліковано


Останні новини IT: