Перша демо-версія Corsairs Legacy вийшла на фестивалі в Steam

Перша демо-версія Corsairs Legacy вийшла на фестивалі в Steam

6 лютого стартував фестиваль демо-версій в Steam, і українська гра Corsairs Legacy бере участь у цьому фестивалі. Команда вже оновила сторінку гри в Steam та відкрила доступ до демо-версії. Також розробники запустили стрім, на якому керівник проєкту Володимир Бондаренко розповідає про подальші плани і великі зміни, що відбулися з командою та проєктом після 24 лютого 2022 року.

В першій демо-версії Corsairs Legacy гравці можуть випробувати морський бій та абордаж. Команда проєкту не встигла внести всі заплановані зміни до початку фестивалю, але вже додала більшість змін згідно коментарів під останнім трейлером.

Раніше розробники опублікували окрему сторінку в Steam для безкоштовної версії, яка називається Corsairs Legacy: Prologue. Але згідно з умовами фестивалю демоверсія має виходити на основній сторінці гри Corsairs Legacy. Тому на сторінці Прологу в майбутньому вийде інша версія Corsairs Legacy.

Головною метою демоверсії Corsairs Legacy команда називає можливість отримати зворотний зв’язок від аудиторії про поточну реалізацію механік гри та врахувати її в майбутньому релізі. А всі гравці, що надішлють свій фідбек розробникам усередині демо через форму зворотного зв’язку, отримають цифровий бонус у релізній версії гри за активну участь у розробці.

Якщо ви бажаєте допомогти проєкту, ви можете залишити сторінку трансляції гри Corsairs Legacy у Steam відкритою вкладкою максимально можливий час. Високий рівень онлайн участі в трансляції допоможе отримати додаткових глядачів, і тим самим збільшить спільноту українського проєкту.

Corsairs Legacy в Steam: https://store.steampowered.com/app/1594880/Corsairs_Legacy/
Corsairs Legacy: Prologue в Steam:https://store.steampowered.com/app/1852510/Corsairs_Legacy_Prologue/ 
Посилання на графічні матеріали до прес-релізу:https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1RsikQUpbYOkL7WqWu-uK7zbBMBVIk_Hn

Новий щоденник розробки на YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=JQ_LsoODZos
Це цікаво:   Нова демоверсія Corsairs Legacy вже доступна!

Новини IT » Інше » Перша демо-версія Corsairs Legacy вийшла на фестивалі в Steam

Опубліковано


Останні новини IT: