Corsairs Legacy: Naval Mission

Corsairs Legacy: Naval Mission

Перша гра Corsairs Legacy вже знаходиться на етапі збірки всіх частин, і протягом декількох місяців розробники анонсують дату релізу, поділяться фінальним трейлером і розкажуть, що увійде в реліз.

Сьогодні команда Mauris оновила сторінку Corsairs Legacy, опублікувавши нові геймплейні скріншоти. Також розробники анонсували сюжетне продовження основної гри під назвою Corsairs Legacy: Naval Mission, інформація про яку вже доступна на сторінці Corsairs Legacy: Prologue.

Команда проєкту повідомила, що вирішила провести внутрішнє тестування і не випускати пролог гри, який анонсувала раніше. 

Замість прологу у майбутньому Mauris випустить окрему гру під назвою Corsairs Legacy: Naval Mission, яка стане cюжетним продовженням першої гри Corsairs Legacy. Сторінка Naval Mission вже доступна в Steam: там ви знайдете тизер та скріншоти з актуального білду гри. Всі користувачі, що встигли додати в свій вішліст пролог гри, тепер побачать там анонсовану Corsairs Legacy: Naval Mission.

На початку розробки команда проєкту планувала створити окрему гру про суходіл, потім окрему про море, а потім обʼєднати все в єдину гру з відкритим світом. Але в процесі розробки і під час спілкування з підписниками, розробники вирішили, що для відтворення автентичної атмосфери необхідно мати все одразу

Наразі команда проєкту має всі ключові частини гри, і кожний наступний реліз, включаючи Corsairs Legacy: Naval Mission, буде додавати глибину механікам і ігровому процесу для досягнення кінцевої мети – повноцінної піратської пісочниці з багатим набором ігрових можливостей.

Corsairs Legacy в Steam: 

https://store.steampowered.com/app/1594880/Corsairs_Legacy/

Corsairs Legacy: Naval Mission в Steam: 

https://store.steampowered.com/app/1852510/Corsairs_Legacy_Naval_Mission/

Це цікаво:   Відкриті передпродажі та розширене демо Corsairs Legacy 09.10.2023

Новини IT » Інше » Corsairs Legacy: Naval Mission

Опубліковано


Останні новини IT: