Новий смартфон HONOR 8S представлений в Україні

Новий смартфон HONOR 8S представлений в Україні

В основі дизайну нової моделі HONOR 8S –мінімалізм і простота. Структура корпусу поєднує глянцеву і матову текстури. Смартфон має 5,71-дюймовий безрамковий екран з краплевидним вирізом і акумулятором ємністю 3020 мА*год. Пристрій одержав три слоти: 2 Nano SIM + 1 MicroSD (до 512Гб) і фірмову оболонку EMUI 9.0 Lite.

Модель пропонує користувачеві технології за доступною ціною. HONOR 8S оснащений функціями управління жестами і розблокування розпізнаванням обличчя, має вбудований G-sensor. Бренд приділив увагу і якості камери. Основна камера на 13 МП і діафрагмою f/1.8 робить чіткі знімки, а фронтальна 5МП камера з підтримкою режиму Beauty підійде для любителів селфі.

Основні характеристики HONOR 8S

Дизайн:

–  Подвійна структура корпусу з поєднанням матової і глянцевої поверхонь.

– 5,71-дюймовий FullView дисплей з краплевидним вирізом і співвідношенням розміру дисплея до розміру корпусу 84,6%.

–  В Україні HONOR 8S представлено в чорному та синьому кольорах.

Функціональність:

– Оперативна пам’ять розміром 2ГБ, вбудована – 32 ГБ.

– Три слоти для двох SIM-карт і microSD-карти об’ємом до 512 ГБ.

– Можливість здійснювати дзвінки за технологією VoLTE HD.

– Вбудований акумулятор ємністю 3020 мА*год. Завдяки можливостям 12-нанометрового енергоефективного процесора та інтелектуальним енергозберігаючим властивостям EMUI, заряду смартфона вистачає на день роботи.

– HONOR 8S  також підтримує такі функції: управління жестами, розблокування за допомогою розпізнавання обличчя (розпізнавання 1024 характерних рис обличчя), система 3D обробки звуку Histen 5.0 і G-sensor для активації під час взяття в руку.

Технологічність:

–  Високочастотний 4-ядерний процесор MT6761 12 нм з тактовою частотою 2,0 ГГц гарантує стабільну роботу і забезпечує максимальні показники енергозбереження.

– Основна 13 МП камера з діафрагмою f/1.8

– Фронтальна 5МП камера з підтримкою режиму Beauty дозволяє вирівняти тон шкіри, підкреслити очі, додати яскравості або зробити ефект легкого макіяжу.

Це цікаво:   Квантове програмування, кібербезпека та генеративний ШІ. Стартує літня школа для викладачів від SoftServe

– Режим Eye-care, сертифікований TÜV Rheinland, зменшує рівень синього світла і захищає очі від втоми.

– Фірмова оболонка EMUI 9.0 створена на базі ОС Android 9. Алгоритми управління фоновими додатками з використанням штучного інтелекту гарантують безперебійну роботу навіть після тривалої експлуатації.

Смартфон HONOR 8S вже доступний в роздрібних мережах України в чорному та синіх кольорах. Рекомендована ціна становить 3299 грн. Придбати можна в мережах магазинів Алло, COMFY, Eldorado, MOYO, TTT, ФОКСТРОТ і Цитрус.



Новини IT » Прес-релізи » Новий смартфон HONOR 8S представлений в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: