Стартували продажі першого модульного смартфону в протиударному корпусі – DOOGEE S90

Стартували продажі першого модульного смартфону в протиударному корпусі – DOOGEE S90

Компанія DOOGEE розпочала продаж свого першого захищеного смартфону з модульним дизайном – S90.

Нагадаємо, що офіційний дебют новинки відбувся в рамках міжнародної виставки MWC2019, яка пройшла в кінці лютого у Барселоні.

У DOOGEE впевнені, що звичайним смартфоном, нехай навіть і в захищеному корпусі, сьогодні вже мало кого здивуєш – користувачі хочуть більшого. І саме модульні смартфони – відповідь на цей виклик суспільства.

У DOOGEE S90 виробник реалізував все найкраще, чого вдалося досягти, розробляючи захищені смартфони.

Корпус S90 захищений відразу за трьома стандартами IP68 / IP69K / MIL-STD-810G. Перший з них передбачає захист від проникнення всередину піску або бруду, а також води. Мало того, цей смартфон можна навіть занурювати в воду на глибину до 1,5 метра на період до 30 хвилин. IP69K – це захист корпусу під час високотемпературного миття під високим тиском, ну, а MIL-STD-810G – стандарт армії США, який означає захист пристрою від наслідків падіння з невеликої висоти, а також негативного впливу перепадів температур, сольового туману, ультрафіолету, сонячної радіації, цвілі, заморожування і обмерзання.

Неповторний дизайн новинки кидає виклик традиційній рамці, якій виробник приділив особливу увагу. У підсумку вона вийшла вкрай тонкою, чим і виділяє пристрій на тлі найближчих немодульних  конкурентів.

Але не варто шукати в DOOGEES 90 якийсь компроміс між дизайном і оснащенням – поряд з цікавим зовнішнім виглядом, ця новинка отримала сучасне оснащення, яке дозволить їй триматися на рівних навіть з самими ТОПовими конкурентами.

В основі DOOGEE S90 – 8-ядерний процесор MediaTek Helio P60 (MT6771), тактова частота якого до 2 ГГц. У поєднанні з 6 ГБ оперативної пам’яті і потужною графікою ARM Mali G72 MP3 800МГц цього буде достатньо для виконання будь-яких завдань, без винятків. Абсолютно безкомпромісний вибір!

Це цікаво:   Як Huawei та Асоціація дослідження і збереження океану захищають підводний світ: кейс Ірландії

В порівняно невеликих габаритах – 168.5х80.7х14.1 мм виробник примудрився помістити величезний 6-дюймовий дисплей з вражаючою роздільною здатністю – 1080х2246 точок і піксельної щільністю 403ppi. Дисплей прикривається склом Gorilla Glass.

Об’єм вбудованої пам’яті – 128 ГБ, чого цілком достатньо для зберігання цілої бібліотеки фотографій, відео та іншого користувацького контенту. Втім, якщо вам потрібно ще більше, виробник подбав і про це – відповідний слот дозволяє розширити вбудовану пам’ять зовнішнім накопичувачем, максимальний обсяг якого – 256 ГБ.

Працює DOOGEE S90 під управлінням операційної системи Android 8.1. До речі, вже офіційно заявлено про розробку для цього смартфона оновлення на Android 9. Таким чином, виробник іде в ногу з часом і тут.

Ну і який же сучасний смартфон без якісної камери? DOOGEE в S90 запропонована подвійна основна камера SAMSUNG AI Dual Cameras, що складається з модулів 16Мп і 8Мп. Фронтальна камера 8Мп SONY IMX134 з широким кутом охоплення.

Ємність акумулятора – 5050 мА*год. Цього цілком достатньо для двох днів вельми інтенсивних навантажень. Підтримується швидка зарядка. Крім того, реалізована бездротова зарядка.

В основу DOOGEE S90 покладена вражаюча технологія створення універсального смартфона з дійсно безмежними можливостями. Функціональність DOOGEE S90 доповнюється різноманітними модулями, що являють собою пряму альтернативу купівлі окремих гаджетів. Йдеться про модуль камери нічного бачення, модуль додаткового живлення, цифровий модуль рації і ігровий модуль. Завдяки магнітному кріпленню, всі ці модулі легко міняти, а самі вони починають працювати, відразу ж після підключення.

1. Модуль камери нічного бачення

Камера нічного бачення – дійсно відмінне рішення, щоб відкрити для себе красу мобільної зйомки вночі. Цей модуль дозволяє ентузіастам робити чіткі і яскраві знімки в екстремальних умовах темряви завдяки своєму 12-кратному світлочутливому  телеоб’єктиву великий діафрагмі f / 1,8, надширококутному екрану 131 ° і можливості ІК-корекції. З модулем камери нічного бачення користувачі не будуть пропускати красиві пейзажі в темряві.

Це цікаво:   Нові абоненти Vodafone Joice отримають додаткові тижні спілкування

2. Блок живлення 5000 мА*год

Працюючи як блок живлення, цей акумуляторний модуль дає користувачам 2 дні додаткової енергії. Цей модуль живлення, ємність якого 5000 мА*год  перетворює S90 в телефон з батареєю на 10 050 мА*год.

3. Потужний цифровий модуль рації

Заснований на стандарті цифрового мобільного радіозв’язку (DMR), модуль рації S90 забезпечує якісне цифрове мовлення в режимі реального часу. Цей модуль гідно замінює звичайну рацію. Як і в випадку з DOOGEE S80, його частота коливається в діапазоні 400-480 МГц, надвисока чутливість становить -120 дБм, а радіус охоплення – 6-10 км. На відміну від більшості звичайних рацій, рація в S90 підтримує як приватні, так і групові виклики.

4. Професійний ігровий модуль

Завдяки потужному 8-ядерному процесору Helio P60 і 800-МГц графічного чіпу Mali G72 MP3, на DOOGEE S90 можна грати в усі сучасні ресурсомісткі ігри без підвисань.

Таким чином, з одним модульним захищеним смартфоном DOOGEE S90 користувачі можуть одночасно мати професійну камеру, захищену рацію і навіть ігрову приставку. Ця модель точно створює нову епоху телефонів з постійно змінюваними стилями і функціями.

Продажі DOOGEE S90 вже почалися. Вартість смартфона була названа ще на MWC в лютому – $699. Смартфон доступний в двох колірних рішеннях корпусу – чорному і чорним з помаранчевими вставками.

Вартість модулів наступна:

– модуль камери нічного бачення – $59

– модуль додаткового блоку живлення – $39

– модуль рації – $ 49

– геймпад – $ 29


Новини IT » Прес-релізи » Стартували продажі першого модульного смартфону в протиударному корпусі – DOOGEE S90

Опубліковано


Останні новини IT: