Huawei запускає в Україні смартфон з екраном без вирізів  Huawei P smart Z

Huawei запускає в Україні смартфон з екраном без вирізів Huawei P smart Z

Компанія Huawei представила новий смартфон Huawei P smart Z в Україні. Головними особливостями моделі середнього цінового сегмента є безрамковий Ultra FullView-екран і висувна камера.

Huawei P smart Z розроблений переважно для молодих користувачів, якім потрібен смартфон, що відповідає їхньому активному способу життя. Модель оснащена енергозберігальним процесором Kirin 710F, камерами з підтримкою ШІ та інтелектуальним інтерфейсом EMUI 9 з безліччю інноваційних функцій.

Безрамковий екран Ultra FullView 6,59 дюйма

Для P smart Z дизайнери Huawei прагнули створити ідеальний екран без будь-яких вирізів. У новому смартфоні співвідношення 6,59-дюймового екрана до корпусу становить 91%. Завдяки переміщенню фронтальної камери, динаміка і датчика зовнішньої освітленості співвідношення сторін дисплея становить 19,5:9.

Висока щільність пікселів (391 ppi) при роздільній здатності екрана 2340×1080 у поєднанні з розширеним колірним діапазоном (85% колірної гами NTSC) гарантують якісне відтворення візуального контенту.

Для захисту зору користувачів у Huawei P smart Z передбачений вдосконалений режим «Комфорт для очей» (Eye Comfort Mode), який дозволяє знизити навантаження на очі за рахунок фільтрації синього світла. Ця функція пройшла суворі випробування на фотобіологічну безпеку і була сертифікована компанією TÜV Rheinland.

Чарівні фото з висувною камерою

Більш високе співвідношення сторін екрана стало можливим завдяки 16-мегапіксельній висувній камері. При звичайному використанні камера прихована всередині корпусу смартфона. Коли активується фронтальна камера, вона автоматично з’являється над екраном. Камера висувається за секунду.

Huawei провела ретельні випробування на надійність камери. Їхня мета ― переконатися в тому, що камера буде легко висуватися навіть після тривалого та інтенсивного використання. Тести підтверджують, що механізм може витримувати до 100 000 висувань без пошкодження. Також камера стійка до тиску об’єктів вагою до 12 кг. Крім того, смартфон оснащений інтелектуальною функцією захисту, яка автоматично розпізнає падіння пристрою і ховає камеру.

Це цікаво:   «Усі українці – творчі», – стверджує Vodafone у новій рекламній кампанії

Мобільна фотографія на базі ШІ

Фронтальна камера смартфона Huawei P smart Z працює під управлінням ШІ. Вона автоматично розпізнає вісім сценаріїв зйомки: блакитне небо, зелень, зйомка в приміщенні, снігові пейзажі тощо. 1 мкм пікселів і діафрагма F/2.2 дозволяють регулювати освітлення і фон при портретній зйомці, а також передати природні кольори.

Huawei P smart Z оснащений 16-мегапіксельною + 2-мегапіксельною подвійною камерою, розміщеною на задній панелі. 16-мегапіксельна основна камера оснащена лінзою 6P (пластикова система з 6 елементів), яка захоплює більшу кількість світла. Це дозволяє поліпшити чіткість зображень, підвищити контрастність і відобразити найдрібніші деталі. Діафрагма F/1.8 пропускає на 50% більше світла в порівнянні з діафрагмою F/2.2, швидше фокусується та ефективніше усуває шуми. 2-мегапіксельний сенсор дозволяє відобразити реалістичну глибину різкості, знімаючи фотографії SLR-якості на компактний телефон!

Інтелектуальна камера Huawei P smart Z розпізнає 22 режими і більше 500 сценаріїв зйомки з автоматичним підбором налаштувань. Завдяки цьому камера максимально точно передає палітру природних відтінків при зйомці пейзажу, апетитність страви на фуд-фото, розпізнає перед об’єктивом тварину, підкреслюючи її шерсть, тощо.

Потужний, ефективний і надійний

Huawei P smart Z оснащений енергоємною батареєю 4 000 мА*год. У поєднанні з процесором Kirin 710F вона забезпечує оптимальну енергоефективність смартфона для підтримки різних функцій.

Інтерфейс EMUI 9 оснащений передовими технологіями F2FS 2.0 і EROFS, які очищають кеш і фрагменти системи, збільшують обсяг сховища і забезпечують роботу смартфона без затримок протягом тривалого часу.

Маркет додатків AppGallery

У смартфоні Huawei P smart Z також передустановлений офіційний маркет додатків AppGallery, до якого входять як широко відомі програми, так і високотехнологічні ігри з підтримкою технології GPU Turbo. З AppGallery користувачі P smart Z отримають ексклюзивний подарунок для покупок у грі-симуляторі Game of Sultans вартістю 650 грн. До кінця липня подарунок буде доступний тільки користувачам P smart Z, після чого їм зможуть користуватися власники інших моделей.

Це цікаво:   П’ять українських фінтехів приєдналися до програми Mastercard Start Path Ukraine і отримають підтримку для зростання

Продажі новинки стартують 10 липня в фірмових магазинах Huawei на вул. Хрещатик, 46, у торгово-розважальних центрах Києва Ocean Plaza, Dream Town і «Городок», у ТРЦ «Фабрика» в Херсоні, а також у всіх роздрібних мережах України. Смартфони Huawei P smart Z будуть доступні в наступних кольорах корпусу: чорний (Midnight Black), синій (Sapphire Blue) і зелений (Emerald Green). Рекомендована вартість пристрою ― 7 999 грн. З 10 до 21 липня покупці смартфона Huawei P smart Z отримають у подарунок фітнес-браслет Huawei Color Band A2.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei запускає в Україні смартфон з екраном без вирізів Huawei P smart Z

Опубліковано


Останні новини IT: