Huawei визнано найкращим регіональним сертифікованим роботодавцем у Європі 2020 року

Huawei визнано найкращим регіональним сертифікованим роботодавцем у Європі 2020 року

Компанію Huawei офіційно визнано найкращим роботодавцем 2020 року у Німеччині, Великій Британії, Італії, Іспанії та Нідерландах, а також сертифіковано організацією Top Employers Institute як найкращого регіонального роботодавця у Європі.

Організації, сертифіковані як найкращі роботодавці, забезпечують працівникам найліпші робочі умови завдяки застосуванню прогресивних практик HR, де персоналу приділяють особливу увагу (https://www.top-employers.com/en/certified-top-employers/).

Глобальна програма сертифікації Top Employers Institute сертифікувала та визнала понад 1 500 найкращих роботодавців у 118 країнах та регіонах на 5 континентах.

Дослідження найкращих практик HR охоплює понад 100 питань і 600 практик із розвитку персоналу за 10 темами: стратегія управління талантами, кадрове планування, підбір персоналу, адаптація нового працівника, навчання та розвиток, управління якістю роботи, розвиток лідерських якостей, управління кар’єрою та кадровим резервом, оплата праці та культура.

Перехід від сертифікації країни до регіональної сертифікації дозволяє визначити роботодавців, що сконцентровані на забезпеченні найкращих умов праці у своїх організаціях.

https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/images/news4/2020/q1/200214.jpg?la=en

Фото: вручення нагороди на заході із сертифікації найкращого роботодавця Top Employer Certification Dinner (Дюссельдорф) 

Веллс Лі (Wells Li), віцепрезидент HR-департаменту Huawei у регіоні Західної Європи, сказав: «Ми шукаємо унікальну цінність у людях, а потім працюємо з ними. Ми призначаємо людей на позиції, що відповідають їхнім навичкам та досвіду, для розкриття максимального потенціалу».

Девід Плінк (David Plink), генеральний директор Top Employers Institute, зазначив: «Визначення найкращого регіонального сертифікованого роботодавця 2020 — момент, котрим ми пишаємося. Цей рівень сертифікації демонструє відданість найкращим HR-практикам на регіональному рівні — вражаюче зобов’язання збагатити світ працевлаштування. Вітаємо!».

Це цікаво:   Vodafone та Благодійний Фонд «Повернись живим» придбають обладнання для сучасного центру переливання крові

Новини IT » Прес-релізи » Huawei визнано найкращим регіональним сертифікованим роботодавцем у Європі 2020 року

Опубліковано


Останні новини IT: