Триває конкурс до «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху» у Валенсії

Триває конкурс до «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху» у Валенсії

Європейська академія лідерства (European Leadership Academy) Huawei проводить відбір до третьої літньої «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху» (Summer School for Female Leadership in the Digital Age), що відбудеться з 25 до 30 червня 2023 року у Валенсії (Іспанія). Місце проведення оголосили на заході «Жінки у сфері технологій» (Women in Tech), організованому Huawei 27 лютого під час Світового конгресу мобільних технологій (Mobile World Congress). 

Школа збере десятки світових експертів, спікерів і менторів, які проведуть тижневе інтенсивне навчання на рівні програм MBA провідних міжнародних університетів.

«Школа жіночого лідерства в цифрову епоху» є частиною ініціативи Huawei «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future). Ця освітня платформа свідчить про зобов’язання компанії сприяти цифровій інклюзії, зокрема щоб подолати гендерний розрив і створити світ, у якому жінки мають усі можливості для професійного зростання і ведуть суспільство до більш інклюзивного та сталого цифрового майбутнього.

«Літня школа, яку організує Huawei у 2023 році, стане для майбутніх лідерок у різних галузях чудовою можливістю отримати свіжі знання про нові технології. Компанія продовжує підтримувати таланти в Європі, а також розвивати їхні цифрові навички, які важливі для переходу до зелених технологій. Я з нетерпінням чекаю на співпрацю з нашими іспанськими партнерами, щоб надати студентам найкращі освітні можливості напередодні головування Іспанії у Раді ЄС», — сказав Тоні Юн Цзінь (Tony Yong Jin), віцепрезидент Huawei в Європі та головний представник Huawei у європейських інституціях.

«Жінки з будь-яким досвідом повинні мати змогу очолити технологічні зміни. Тож наша навчальна програма надає їм необхідні інструменти й навички для розвитку в умовах цифрової трансформації. Важливо підкреслити, що обрані кандидатки отримують повну стипендію для участі у програмі і перетворення їхніх мрій на реальність. Незважаючи на свій досвід — науковий чи гуманітарний, — жінки відіграють важливу роль у формуванні нашого спільного майбутнього. Потрібно залучити всіх до процесу розробки нових технологій. Насправді забезпечення рівних умов у галузі є першим кроком для створення дійсно інклюзивного світу без упереджень і дискримінації. Я пишаюся тим, що моя рідна країна, Іспанія, прийматиме студенток наступної школи лідерства, яка змінить життя багатьох на краще», — прокоментувала Берта Ерреро (Berta Herrero), голова напряму рівності, різноманітності та інклюзії у Huawei Europe і директорка програм «Школа жіночого лідерства в цифрову епоху».

Це цікаво:   Як технології IoT, 5G і 5.5G впливатимуть на телеком-індустрію — головне з Міжнародного форуму широкосмугового зв’язку 2023 від Huawei

Учасниця літньої школи Європейської академії лідерства Марія Кошкіна поділилася своїм досвідом участі у літній школі у липні 2022 року: «Для мене «Європейська академія лідерства» стала точкою переусвідомлення себе в контексті взаємодії зі світом. Вчора ти мислила масштабами своєї країни або навіть міста, а сьогодні ти розумієш, що твій масштаб це весь світ. І неймовірним є те, що академія дає не тільки це усвідомлення, але й безліч можливостей і нових контактів для реалізації своїх мрій і амбіцій».

Кандидатки зможуть подати заявки на участь у програмі на вебсайті Європейської академії лідерства до 15 березня 2023 року. 

Кожну країну з 27 країн-членів ЄС представлятиме одна учасниця. Завдяки партнерству з Європейським навчальним фондом (ETF) участь у програмі також візьмуть представниці з України та із 6 західнобалканських країн. У конкурсі можуть брати участь кандидатки з українським громадянством, що знаходяться в Україні або ж за її межами. Конкурсантки отримають повну стипендію для участі в тижневій програмі, що складатиметься з майстер-класів, командних проєктів, активного навчання та обміну культурним досвідом.

На конкурсний відбір для участі у програмах «Школа жіночого лідерства в цифрову епоху» за минулі роки надійшло понад 6 000 заявок від студенток і молодих спеціалісток з усієї Європи. Ця програма є однією з найкращих можливостей на континенті для молодих жінок, що мріють отримати знання для розвитку технологій майбутнього.

Відео з відгуками учасниць програм ««Школа жіночого лідерства в цифрову епоху» Європейської академії лідерства: https://www.youtube.com/watch?v=jVESiHc95xo


Новини IT » Прес-релізи » Триває конкурс до «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху» у Валенсії

Опубліковано


Останні новини IT: