Huawei представила тренди цифровізації під час Міжнародного аналітичного саміту 2023

Huawei представила тренди цифровізації під час Міжнародного аналітичного саміту 2023

Компанія Huawei організувала 20-й щорічний Міжнародний аналітичний саміт 2023 (HAS) у Шеньчжені. У заході взяли участь понад 1 000 галузевих і фінансових аналітиків, лідерів думок та представників ЗМІ з усього світу. Учасники зібралися обговорити стан справ у галузі ІКТ, зокрема стратегію розвитку, дорожні карти цифрової трансформації і майбутні тренди індустрії.

Сабріна Мен (Sabrina Meng), заступниця голови правління, ротаційна голова правління і фінансова директорка Huawei, відкрила захід із промовою: «Цифровізація — це «блакитний океан» для всієї галузі. Huawei продовжуватиме інвестувати у такі сфери, як підключення, обчислення, зберігання даних і хмарні рішення. Ми прагнемо надати нашим клієнтам цифрову інфраструктуру, що має найпростішу архітектуру і найвищу якість. Це дозволяє отримати найкращий досвід при найменших витратах. Наша мета — допомогти організаціям у переході до цифрових технологій у чотири етапи: цифровізація операцій, побудова цифрових платформ, застосування інтелектуальних технологій на базі платформи і смарт-рішень. Прийшов час спільно процвітати у цьому новому цифровому майбутньому».

Сабріна Мен виступає на Міжнародному аналітичному саміті 2023

Також Сабріна Мен поділилася трьома основними висновками, отриманими внаслідок 10-річного досвіду Huawei у сфері цифрової трансформації.

По-перше, стратегія є важливою. По суті, цифрова трансформація є стратегічним плануванням і стратегічним вибором. Будь-яка успішна цифрова трансформація має базуватися на стратегії, а не технологіях.

По-друге, дані є основою. Дані створюють цінність лише тоді, коли переміщаються у межах організації, тому методичне управління даними є головним аспектом. Інтеграція даних у різних вимірах створить ще більшу цінність.

По-третє, інтелектуалізація — це пункт призначення. Дані дозволяють переосмислити продуктивність. Цифрові операції і побудова цифрових платформ допомагає очищати, візуалізувати й агрегувати дані, закладаючи фундамент для цифрової трансформації. Використання смарт-рішень робить дані простішими для розуміння, а також ефективнішими, виводячи цифрову трансформацію на новий рівень.

Це цікаво:   Vodafone та Благодійний Фонд «Повернись живим» придбають обладнання для сучасного центру переливання крові

Доктор Чжоу Хун (Dr. Zhou Hong), президент Інституту стратегічних досліджень Huawei, також виступив на заході. Він поділився гіпотезами і баченням Huawei щодо майбутнього інтелектуального світу, а також розповів про те, як ми можемо трансформувати досвід у структуровані знання та закласти фундамент для інтелектуалізації галузей.

«Переосмислення підходів до мереж та обчислень є важливим, оскільки ми рухаємося у бік інтелектуального світу, — сказав доктор Чжоу Хун. — Щодо мереж, ми маємо все необхідне для виходу за межі теорем Шеннона, а також застосування його теорії, щоб сприяти 100-кратному збільшенню мережевих можливостей протягом наступного десятиріччя. Щодо обчислень, ми рухаємося до нових моделей, архітектур, компонентів, а також поліпшуємо нашу можливість розуміти та контролювати інтелектуальні рішення. Ми також продовжимо досліджувати застосування штучного інтелекту для галузевих програм, науки тощо».

Після доповідей відбулася панельна дискусія про роль цифрової продуктивності у сприянні цифровізації галузі, а також про виклики, з якими стикаються галузі у процесі цифровізації, рекомендовані дії й очікування індустрій у процесі побудови їхньої цифрової продуктивності. Серед учасників дискусії: Лі Пен (Li Peng), головний експерт корпорації Chief Expert of China Southern Power Grid Corporation і керівний директор Digital Power Grid Group; Лян Юнцзі (Liang Yongji), виконавчий директор департаменту інженерії і технологій при адміністрації аеропорту Гонконгу; Лю Хун (Liu Hong), голова департаменту технологій при GSMA у Великому Китаї; Чарльз Росс (Charles Ross), головний редактор розділу про технології і суспільство при Economist Impact.

2023 — рік, коли Міжнародний аналітичний саміт відзначає 20-річчя. Цьогоріч саміт із різними сесіями триває з 19 до 20 квітня.

Щоб дізнатися більше, будь ласка, відвідайте сайт: https://www.huawei.com/en/events/has.

Це цікаво:   Батьківщина на зв’язку: Vodafone підтримав своїх абонентів в Ізраїлі

Новини IT » Прес-релізи » Huawei представила тренди цифровізації під час Міжнародного аналітичного саміту 2023

Опубліковано


Останні новини IT: