LG удостоїли значної кількості нагород за інновації на CES 2024

LG удостоїли значної кількості нагород за інновації на CES 2024

Від OLED-телевізорів до контенту webOS, LG отримала 33 нагороди — найбільшу кількість в історії, включаючи дві нагороди за найкращі інновації

Компанія LG Electronics (LG) отримала визнання за технологічну та дизайнерську досконалість своїх останніх рішень для стилю життя, отримавши понад 30 інноваційних нагород «CES® 2024 Innovation Awards» у категоріях побутової техніки, домашніх розваг та B2B, в тому числі дві бажані нагороди «Best of Innovation Awards» за телевізори LG OLED.

Програма CES Innovation Award, що щороку присуджується Асоціацією споживчих технологій  організацією, що стоїть за CES, найбільшою щорічною виставкою споживчої електроніки, відзначає інноваційні споживчі продукти та послуги в численних категоріях пристроїв і технологій.

З-поміж 33 нагород за інновації, які LG отримає на CES 2024, 15 присвячені телевізорам LG, зокрема 12 для LG OLED, відзначаючи 12-й рік поспіль, коли телевізори з самопідсвічуванням компанії отримують нагороди «CES Innovation Award». Як лідер і оригінальний розробник телевізорів OLED, LG рік за роком удосконалює інноваційні телевізори преміум-класу. Сьогодні LG пропонує найширшу лінійку телевізорів OLED з діагоналлю екрану від 42 до 97 дюймів, а також унікальні та інноваційні форм-фактори телевізорів OLED. Споживачі в усьому світі цінують телевізори LG OLED за виняткову якість зображення, що забезпечує яскраві й точні кольори, насичені відтінки чорного та безмежний контраст.

Серед нових інновацій LG Home Entertainment також відзначені звукові панелі LG, портативні колонки LG XBOOM і додатки LG Smart TV для webOS. До продуктів LG Home Appliance, нагороджених цього року, увійшли прально-сушильні машини LG SIGNATURE. Удостоєні продукти LG Business Solutions включають ігрові монітори LG UltraGear, LG SMART Monitor, ноутбуки LG gram та сервісних роботів LG CLOi ServeBot.

Це цікаво:   LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

Повний список і деталі щодо лауреатів LG на нагороді «CES 2024 Innovation Award» оголосять 7 січня на виставці CES 2024.


Новини IT » Прес-релізи » LG удостоїли значної кількості нагород за інновації на CES 2024

Опубліковано


Останні новини IT: