Компанія «Хуавей Україна» вручила дипломи студентам, які пройшли навчання за програмою дуальної освіти

Компанія «Хуавей Україна» вручила дипломи студентам, які пройшли навчання за програмою дуальної освіти

24 квітня 2024 року компанія «Хуавей Україна» підбила підсумки своєї третьої програми дуальної освіти для студентів технічних університетів. Цього року до проєкту, в якому вже брали участь  Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (КПІ) та Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій (ДУІКТ), долучився Національний авіаційний університет (НАУ). Шістнадцятеро студентів трьох провідних українських ВНЗ отримали дипломи, а троє з них були нагороджені відзнаками за найвищі бали за результатами підсумкового оцінювання.

Протягом трьох місяців учасники програми дуальної освіти вивчали основи роботи із сучасним телекомунікаційним обладнанням Huawei. За цей час вони здобули знання за трьома напрямами: радіопланування мереж мобільного зв’язку, бездротові технології та дата-центри. Наприкінці програми студенти склали фінальний іспит і отримали оцінки, які підтверджують нові навички в сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ).

«Цей рік став третім поспіль для нашої програми дуальної освіти, і ми знову зібрали групу студентів, які прагнуть розвиватися та вдосконалюватися, та успішно провели навчання. Віримо, що наша програма з кожним роком розширюватиметься ще більше, а українська телекомунікаційна галузь отримуватиме нових перспективних фахівців. Дякуємо представникам університетів за те, що підтримали нашу ініціативу й довірили нам найкращих студентів. І звичайно, ми завжди раді бачити випускників програми спочатку на стажуванні, а потім і на роботі в нашій компанії», — прокоментував Тоні Цао, виконувач обов’язків генерального директора компанії «Хуавей Україна».

Формат дуальної освіти передбачає поєднання теоретичних і практичних занять, під час яких студенти опановують нові навички на прикладі конкретних робочих завдань. Перевагами такої форми навчання є інформування студентів про сучасні тренди галузі, обмін ідеями та спілкування з експертами технологічної сфери, вивчення принципів роботи мобільних технологій. Критеріями відбору студентів до програми дуальної освіти є високий рівень володіння англійською мовою, бажання навчатися й працювати у сфері ІКТ та технічні знання.

Це цікаво:   «Усі українці – творчі», – стверджує Vodafone у новій рекламній кампанії

«Хочу відмітити наполегливість наших студентів, які попри складні обставини прагнуть до успішного професійного майбутнього. Цінуючи зусилля молодих фахівців, ми нагороджуємо їх сертифікатами з проходження програми, які нададуть ваги будь-якому резюме під час пошуку роботи. А ми зі свого боку продовжуватимемо підтримувати талановиту українську молодь наступними освітніми проєктами», — наголосив Володимир Білавка, заступник директора з питань персоналу компанії «Хуавей Україна».

За результатами цьогорічної програми «Хуавей Україна» запропонувала двом найкращим випускникам пройти стажування. У планах компанії розширювати програму дуальної освіти і надалі, допомагаючи талановитій молоді робити перші кар’єрні кроки і сприяти розвитку української ІКТ-галузі.


Новини IT » Прес-релізи » Компанія «Хуавей Україна» вручила дипломи студентам, які пройшли навчання за програмою дуальної освіти

Опубліковано


Останні новини IT: