Відкрито прийом заявок на участь у премії Women SME Leaders Awards від Mastercard

Відкрито прийом заявок на участь у премії Women SME Leaders Awards від Mastercard

Компанія Mastercard третій рік поспіль організовує премію Women SME Leaders Awards, щоби відзначити видатні досягнення жінок-підприємиць, власниць і керівниць малих та середніх бізнесів у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки.

До участі в конкурсі запрошуються малі та середні бізнеси, якими володіють та керують жінки. Оборот компанії не має перевищувати 13,6 млн доларів США, а чисельність штату має сягати від 6 до 50 працівників. Доєднатися можуть усі власниці або керівниці бізнесу, які мають головний офіс або представництва у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки або які надають послуги на цих ринках. 

Прийом заявок на участь у конкурсі відкрито до 20 травня 2024 року1.

«Бізнеси, очолювані жінками, є потужною силою у світовій економіці та драйвером економічного зростання та стабільності. Розширення можливостей для жінок-підприємиць та бізнес-лідерок не лише розкриває їхній безмежний потенціал, а й сприяє загальному процвітанню суспільства. Премія Mastercard Women SME Leaders Awards покликана відзначити видатні досягнення учасниць конкурсу», – зазначила Амна Аджмал, виконавча віцепрезидентка з розвитку бізнесу Mastercard у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки.

Переможниць буде оголошено 6 червня 2024 року під час урочистої офлайн-церемонії в Дубаї. Вони будуть визначені в 15 категоріях2: від креативного лідерства до соціального впливу та життєвих досягнень. Кандидаток, які увійшли до шортлиста, оцінюватиме авторитетний суддівський комітет, членами якого є лідери галузі, які відзначатимуть успішність та інноваційність жінок-підприємиць.

Започаткована у 2022 році, премія Women SME Leaders Awards слугує платформою для підтримки та заохочення підприємиць, які своїм прикладом надихають майбутні покоління бізнес-лідерок у регіоні. Минулого року на участь у конкурсі було подано понад 4500 заявок, а цей рік обіцяє бути ще більш охопним і вражаючим, звеличуючи жінок-лідерок у бізнесі.

Це цікаво:   Vodafone подвоює інвестиції в енергонезалежність

Премія створена в рамках глобального зобов’язання Mastercard залучити 25 мільйонів жінок-підприємиць до цифрової економіки до 2025 року, і ця ціль була досягнута торік, за два роки до запланованої дати. Премія підкреслює відданість компанії своїй меті побудувати більш сталий та інклюзивний світ. 


Новини IT » Прес-релізи » Відкрито прийом заявок на участь у премії Women SME Leaders Awards від Mastercard

Опубліковано


Останні новини IT: