42 співробітники Vodafone здали кров напередодні Всесвітнього дня донора

42 співробітники Vodafone здали кров напередодні Всесвітнього дня донора

Напередодні Всесвітнього дня донора, Vodafone спільно з ДонорUA провели корпоративний день донора в офісі компанії. З допомогою фахівців Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова 42 співробітники Vodafone здали кров для військових і цивільних пацієнтів.

З 2014 року Vodafone у партнерстві з ДонорUA (donor.ua) проводить дні донора в офісах компанії та підтримує ініціативи, пов’язані з розвитком культури донорства в Україні. Партнерство з ДонорUA, автоматизованою системою рекрутингу та управління донорами крові, дозволяє швидко та якісно провести інформування та реєстрацію співробітників, а також організувати приїзд та розміщення в офісі компанії мобільної бригади лікарів.

«Ми чітко усвідомлюємо, що системність та регулярність донацій крові є чи не найважливішою умовою сталого розвитку культури донорства. Тому Vodafone підтримує і розвиває спільноту корпоративних донорів. Після вимушеної паузи з початку повномасштабного вторгнення, ми стабілізували питання безпеки і знову звертаємося з пропозицією регулярних донацій до наших співробітників», – зазначає Наталя Левківська, кураторка внутрішнього проєкту корпоративного донорства Vodafone #BloodGoodDay.

«Дякуємо команді Vodafone за підтримку донорського руху. Кожна донація може врятувати до трьох життів, тому 42 донори дарують надію понад 120 пацієнтам. Сьогодні кров потрібна як ніколи, в першу чергу, пораненим військовим і постраждалим від обстрілів цивільним, не кажучи вже про «буденні» потреби. Донори – безцінний резерв, і дуже надихає, коли до таких ініціатив долучаються великі компанії», – коментує співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України Ірина Славінська». 

Будь-яка компанія може замовити корпоративний день донора, зареєструвавшись на платформі ДонорUA.

Це цікаво:   Vodafone Україна виходить з мережі Глобального договору ООН

Новини IT » Прес-релізи » 42 співробітники Vodafone здали кров напередодні Всесвітнього дня донора

Опубліковано


Останні новини IT: