Український застосунок Impulse став найбільш завантажуваним iOS-додатком у світі у категорії Health & Fitness

Український застосунок Impulse став найбільш завантажуваним iOS-додатком у світі у категорії Health & Fitness

Український застосунок для тренування мозку Impulse став №1 у світі за кількістю завантажень в App Store.

З червня по серпень 2022 року застосунок завантажили понад 5 мільйонів користувачів з усього світу. Це вивело Impulse на перше місце серед усіх iOS-застосунків у категорії Health & Fitness.

Impulse обігнав застосунок MyFitnessPal, який зайняв п’яту позицію у десятці найкращих додатків у рейтингу Best Fitness Apps за версією Forbes Health.

Impulse — це застосунок для тренування мозку, що покращує пам’ять, увагу та логічне мислення за допомогою bite-sized ігор. Він має близько 25 мільйонів завантажень і близько 40% аудиторії зі США. Застосунок регулярно виходить у топи App Store у категоріях Health & Fitness та Education.

З початком повномасштабної війни Impulse зробив свій застосунок безкоштовним для українців, аби допомогти їм покращити когнітивні здібності та відволіктися. Наразі додаток має понад 140 тисяч завантажень в Україні.

Impulse є частиною IT-компанії Headway, що розробляє мобільні EdTech-продукти. Продукти Headway допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: курси, відео, ігри, інфографіки, самарі.

Це цікаво:   Український Headway став застосунком дня у США

Новини IT » Software » Український застосунок Impulse став найбільш завантажуваним iOS-додатком у світі у категорії Health & Fitness

Опубліковано


Останні новини IT: