Усі можливості в одному місці: Інвест офіс презентував веб-платформу для підсилення бізнесу

Усі можливості в одному місці: Інвест офіс презентував веб-платформу для підсилення бізнесу

9 березня Інвест офіс презентував веб-платформу, де підприємці можуть отримати доступ до інформації про всі наявні та діючі зараз інструменти фінансування та розвитку бізнесу, а також інвестиційні можливості регіону. Ініціатива стала можливою завдяки співпраці з компанією SoftServe. 

У 2022 році Інвест офіс спільно зі Стамбульським центром розвитку підприємництва провів дослідження серед бізнесу Львівського регіону. За його результатами, 46% підприємців ніколи не користувалися зовнішнім фінансуванням. Недостатня обізнаність про беззворотні програми підтримки та гранти, складність їх пошуку та підбору не дозволяє масово і ефективно використати цей інструмент. Тому команда Інвест офісу ініціювала створення веб-платформи, яка обʼєднує всі можливості для бізнесу Львівського регіону та країни.

“Наше завдання –  інформувати про наявні можливості, навчати ними користуватися та підсилювати підприємців ресурсно. Раніше, щоб знайти додаткове фінансування бізнес Львівщини мав шукати його на різних веб-порталах. Ми зібрали всі актуальні програми підтримки та інвестиційні можливості регіону на одній онлайн-платформі. Уніфікували їх, зробивши інформацію максимально зручною для практичного використання”, – розповідає Тарас Єлейко, директор Інвест офісу. 

Окрім додаткового фінансування, на сайті концентрується інформація про земельні ділянки та обʼєкти нерухомості Львівського регіону. Це допоможе підприємцям, які планують розширення або релокацію, знайти кращий варіант під свої потреби. Реалізація цього проєкту стала можливою завдяки компанії SoftServe, ІТ-фахівці якої розробили платформу на волонтерських засадах в межах корпоративної pro bono програми OpenTech. 

“Ми раді долучитись до інформування підприємців про додаткові можливості для їхнього бізнесу. Наявність такої цифрової платформи, яка акумулює в одному місці безліч державних програм, грантів, опцій кредитування, а також можливості для інвестування, очевидно, спростить пошуки для тих, хто їх шукає. Ми в SoftServe підтримуємо важливі ініціативи і  вболіваємо за розвиток бізнесу в регіоні. Дуже сподіваюсь, що платформою Інвест офісу скористаються багато підприємців”, – Олег Денис, співзасновник та член Ради директорів компанії SoftServe. 

Подія була реалізована в межах проєкту «Консультаційна підтримка малого та середнього підприємництва Львівської області», який фінансується Western NIS Enterprise Fund, що підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проекти.

Це цікаво:   Компанія Softprom отримала статус Google Cloud Partner

Для WNISEF підтримка малих і середніх підприємств завжди була пріоритетним напрямом діяльності. Для нас важливо підтримувати діяльність Інвест офісу, адже ми продовжуємо консолідувати спільні зусилля у напрямку підсилення бізнесу, від якого залежить майбутнє економіки України. Запуск цього сайту спростить життя бізнесу у пошуку та залученні додаткового фінансування, а донорам допоможе знаходити цільову аудиторію”, – зазначила пані Ярослава Джонсон, Президентка та головна виконавча директорка Western NIS Enterprise Fund .

На події також були присутні співзасновники Інвест офісу: голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький та перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Співзасновники про Інвест Офіс:

Максим Козицький. Очільник ЛОВА:

Дякую за можливість бути частиною команди, яка допомагає українцям залишатися в Україні. Маю велику надію, що Інвест офіс, який ми відкрили, та інструмент, який презентували сьогодні, переконають усіх, що Україна є державою великих можливостей.

Тепер підприємці Львівщини можуть дізнатися про актуальні програми фінансування, не відходячи від виробництва, – використовуючи зручну платформу, яку створили команда Інвест офісу спільно з ІТ-компанією SoftServe. 

Маємо зробити все, щоб українські бізнесмени знали, що є програми та люди, які готові підтримати й допомогти.

Чим більше бізнесу буде представлено на Львівщині, тим більше людей ми залишимо в країні, тим більше людей повернемо з-за кордону, тим легше буде відновитися нашій державі після перемоги.

Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова:

Вся країна працює над перемогою у цій війні. Але економічний тил – теж дуже важливий. Ми спостерігаємо як кризова ситуація допомагає відкривати нові горизонти та використовувати нові можливості. Зібрати такі можливості в одному місці – чудова ініціатива, яка допоможе побачити всі актуальні програми на одній платформі. Робота Інвест офісу спрощує взаємодію між приватним та державним сектором і стала місцем, в якому зібрані програми та гранти для бізнесу.


Новини IT » Software » Усі можливості в одному місці: Інвест офіс презентував веб-платформу для підсилення бізнесу

Опубліковано


Останні новини IT: