У Києві розпочав роботу сервіс замовлення таксі HOPIN

У Києві розпочав роботу сервіс замовлення таксі HOPIN

Новий сервіс замовлення таксі HOPIN розпочав роботу у Києві. Відтепер пересуватися столицею стане легше завдяки новому сервісу HOPIN, який успішно працює в Україні та Європі. Завдяки простоті, зручності та функціональності, HOPIN стане прекрасним вибором для тих, хто шукає швидкі та комфортні поїздки містом. HOPIN має зручний інтерфейс та широкий спектр додаткових функцій, деякі з яких зовсім нові для ринку Києва та дозволяє кастомізувати поїздки під власні потреби.

У Києві доступні 3 тарифи, відповідно до вимог пасажири можуть обрати: Limo – преміальні поїздки на авто підвищеного комфорту, Easy – зручні щоденні поїздки за найкращою ціною та Comfort – поїздки за гарною ціною згідно таксометра. Вартість поїздки складає від 70 грн., з вже включеними 2.5 км. маршруту, кожен наступний кілометр коштує 11 грн. Окрім замовлення звичайного таксі, HOPIN пропонує можливість планування поїздки на точний час, поїздку з декількома проміжними зупинками або замовлення декількох авто відразу (без додаткових доплат), послуги експрес доставки невеликих відправлень містом, поїздки з тваринами, тихе таксі, драйвер, поїздки для пасажирів хто має багато багажу та поїздки для не курців.

Однією з цікавинок HOPIN, яка нова для України та відсутня у конкурентів, є можливість вибору будь-якого доступного авто на карті та замовлення саме його. Також до ключових переваг HOPIN можна віднести безпеку персональних даних, адже водій не бачить номер пасажира та не може телефонувати йому (пасажири у свою чергу можуть телефонувати або вести діалог з водієм через чат). У HOPIN працюють лише комфортні авто та чемні водії. Застосунок надає можливість відстежувати маршрут поїздки у реальному часі, ділитися цією інформацією з друзями, забезпечуючи додатковий рівень безпеки пасажирів.

Це цікаво:   SoftServe вперше запрошує студентів навчитися лідерських навичок

Для зручності райдерів доступні різні способи оплати, які дозволяють користувачам зручно оплачувати поїздки: готівка, картка, eWallet – гаманець у додатку, промокоди та поїздки для корпоративних бізнес клієнтів. Стосовно промокодів, HOPIN надає знижку 30% на перші 2 поїздки по промокоду WELCOMEKYIV для нових пасажирів.

Після підтвердження замовлення водієм пасажир бачить інформацію та фото авто, відслідковує рух та прибуття таксі онлайн, отримує сповіщення про час прибуття. Після поїздки є можливість оцінити водія, додати до списку улюблених та залишити чайові при безготівковій оплаті. Якщо пасажир залишає 1* оцінку, водій потрапляє у персональний чорний список та більше не отримає замовлення від пасажира.

Завдяки HOPIN пасажири матимуть новий альтернативний наявним сервісам спосіб замовлення таксі. Окрім Києва HOPIN також працює у Чернігові, Празі, Братиславі, Кошице та інших містах. Потрібне таксі? Встановіть HOPIN та замовляйте авто всього у декілька кліків.

Завантажити HOPIN можна на App Store, Google Play або за посиланням http://hopintaxi.com/app/


Новини IT » Software » У Києві розпочав роботу сервіс замовлення таксі HOPIN

Опубліковано


Останні новини IT: