AddMile: українці запустили платформу, аби зробити коучинг доступним для всіх

AddMile: українці запустили платформу, аби зробити коучинг доступним для всіх

Українці створили коучингову платформу для персонального та карʼєрного розвитку — **AddMile.* Вона допомагає людям отримати допомогу сертифікованих коучів та робить таку практику доступною для всіх. В AddMile є вже понад 100 уроків та 6 програм з особистісного розвитку. Вебверсія продукту доступна користувачам із понад 130 країн.*

Платформу запустили в межах EdTech компанії Headway, що створює продукти для навчання. AddMile став четвертим проєктом у портфелі компанії, після застосунків Headway, Impulse та Nibble. AddMile допомагає людям покращити різні сфери життя за допомогою практики коучингу: вийти з кризових ситуацій, справитися з вигоранням, самосаботажем, визначити цілі та скласти план дій.

Основна аудиторія AddMile — користувачі з США, країн Європейського Союзу, Британії та Канади.

Місія AddMile — зробити коучинг доступним для кожного та змінити його сприйняття як тільки “практики для топменеджерів”. Завдяки AddMile, люди з різних країн можуть отримати підтримку сертифікованих спеціалістів через індивідуальні відеосесії, доступ до цілодобового чату, персоналізовані програми, онлайн-курси та уроки з саморозвитку за підпискою від $60 на місяць. При тому, що середня вартість консультації сертифікованого спеціаліста у США та країнах ЄС становить понад $200*.

“Всього 4 заняття з сертифікованим спеціалістом допомогли мені розібратись з більшістю власних питань. Ці зміни надихнули зробити коучинг доступною практикою, аби кожен міг отримати цей досвід. AddMile посилює екосистему EdTech продуктів Headway та відображає її місію — допомагати людям у світі розвиватись та зростати”, — коментує CEO AddMile Ольга Шаповалова.

Наразі AddMile доступний на вебплатформі. Команда працює над запуском додатків на iOS та Android, а основною задачею до кінця 2024 року визначає збільшення команди коучів та користувачів в 4 рази.

Це цікаво:   Lenovo Advances Focus on Customer Security with new AI-powered Cyber Resiliency as a Service

*За даними Global coaching study 2023 Executive Summary

Довідка:

AddMile — це коучингова платформа з персонального та професійного розвитку, що допомагає людям покращити різні сфери життя за допомогою практики коучингу: вийти з кризових ситуацій, справитися з вигоранням, самосаботажем, підвищити продуктивність, визначити цілі та скласти план дій.

AddMile є частиною компанії Headway, що розробляє EdTech-продукти. Headway входить до списку найвпливовіших компаній у світі, що трансформують цифрове навчання та навички спеціалістів — GSV 150. Продукти компанії допомагають розвиватися понад 90 млн людей у світі.

Крім AddMile, в екосистемі Headway є три продукти: Headway — застосунок з самарі нонфікшн бестселерів, Impulse — застосунок для тренування мозку та Nibble — застосунок з короткими курсами на різні теми: від математики до мистецтва.


Новини IT » Software » AddMile: українці запустили платформу, аби зробити коучинг доступним для всіх

Опубліковано


Останні новини IT: