Український Nibble став застосунком дня у 49 країнах за 60 днів

Український Nibble став застосунком дня у 49 країнах за 60 днів

Освітній застосунок з короткими уроками на різні теми Nibble потрапив на головний екран App Store як «Застосунок дня» (App of the Day) у Великій Британії, Австралії, Канаді, Іспанії та ще 45 країнах. Nibble був першим застосунком в категорії «Рекомендоване», який побачили користувачі App Store 17 європейських та 17 азійських країн, а також 9 африканських, 2 північноамериканських та 2 країн Океанії.

Кожна країна має свій App Store з рейтингом застосунків та ігор. App of the Day виділяє один застосунок серед усіх, що представлені в App Store певної країни. При виборі застосунку для фічерінгу Apple враховує багато факторів, серед яких користувацький досвід, дизайн, інноваційність, доступність та інші.

Nibble — застосунок EdTech компанії Headway. За допомогою коротких інтерактивних уроків він допомагає користувачам всебічно розвиватися у легкій та доступній формі й розширювати знання у різних сферах: математиці, мистецтві, історії, статистиці, особистих фінансах тощо.

«Nibble» у перекладі на українську — відкушувати малими шматочками. Тобто користувачам застосунку не треба розшифровувати складні математичні формули, або ж губитися у світі мистецтва. Nibble допомагає отримати знання невеликими порціями від уроку до уроку.

У застосунку доступно вже 8 тем на STEM та гуманітарні тематики з понад 170 уроками. Найбільш популярні уроки — «Парадокс Монті Голла» (The Monty Hall paradox), «Перевір свої знання про стилі мистецтва» (Test yourself with an art style challenge) та «Що таке романтизм» (What is Romanticism).

Освітній контент для застосунку створюють експерти в кожній зі сфер. Серед них — науковиці та культорологині. Над уроками вони працюють в креативній співпраці з візуальними дизайнерами. Взаємодія з інтерактивними елементами допомагає користувачам ефективніше навчатися і запам’ятовувати інформацію. А завдяки ілюстраціям уроки мають більш захопливий сторітелінг.

Це цікаво:   Український Headway увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи 2023

«Стати App of the Day у 49 країнах за два місяці — це мати знак якості та показник актуальності нашого контенту для користувачів у різних куточках світу. Цей результат надихає команду створювати інноваційні освітні рішення, які допоможуть нашим користувачам всебічно розвиватись та розширювати знання», — коментує Єва Колдовська, Product Manager Nibble.

Застосунок завантажили понад 2 млн користувачів. Минулого року він увійшов у топ-15 Free Education Apps в App Store США, Австралії та Канади.

Наразі у Nibble активно працюють над покращенням досвіду навчання в застосунку, створенням нових уроків та розширенням команди, що працює над продуктом. Шукають SMM-менеджера, iOS та Frontend інженерів. Деталі — на сайті компанії.

Довідка:

Nibble є частиною EdTech компанії Headway, що розробляє продукти з мікронавчання. Headway входить до списку найвпливовіших компаній у світі, що трансформують цифрове навчання та навички спеціалістів — GSV 150. Продукти компанії допомагають розвиватися понад 100 млн людей у світі.

В екосистемі Headway чотири продукти — Headway, Nibble, Impulse, та AddMile.

Headway — однойменний флагманський застосунок компанії. У ньому зібрані 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн бестселерів, а також щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі.

Impulse — застосунок для тренування мозку. Він розвиває пам’ять, увагу та логічне мислення за допомогою коротких ігор.

AddMile — коучингова платформа з персонального та професійного розвитку, що допомагає людям покращити різні сфери життя: вийти з кризових ситуацій, справитися з вигоранням, підвищити продуктивність тощо.


Новини IT » Software » Український Nibble став застосунком дня у 49 країнах за 60 днів

Опубліковано


Останні новини IT: