Український Headway вдруге увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи

Український Headway вдруге увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи

Міжнародна аналітична компанія HolonIQ другий рік поспіль додає EdTech компанію Headway до переліку європейських стартапів, які є найбільш перспективними у сфері цифрової освітиThe Europe EdTech 200.

The Europe EdTech 200 — щорічний список із двохсот молодих, швидкозростаючих та інноваційних стартапів Європи у сфері цифрової освіти. Він формується на основі даних Impact Intelligence Platform, а також якісних оцінок від підрозділу HolonIQ Intelligence Unit та експертів із ринку за п’ятьма параметрами: ринок, продукт, команда, капітал та динаміка. Мета списку — привернути увагу інвесторів до стартапів та продемонструвати перспективні європейські компанії учасникам EdTech ринку.

200 стартапів розподілено за десятьма категоріями. Цього року найбільше компаній представлено у категоріях Workforce and skills («Спеціалісти та навички») — 46 стартапів, Management systems («Системи менеджменту») — 38, Content («Контент») — 22. Headway потрапив до переліку компаній для «Онлайн навчання». Крім українського стартапу, у цій категорії також представлено ще 19 компаній.

«Кредо Headway — ми зростаємо, а місія — допомагати людям зростати. Ріст пронизує все, що ми робимо та як. Пишаюсь нашою командою і тим, що, попри виклики війни, ми продовжуємо досягати неймовірних результатів та зростати», — коментує CEO та засновник Headway Антон Павловський.

Найбільше у списку стартапів із Великобританії, Франції та Німеччини — 63%, хоча у 2020 році компанії з цих країн займали 81%. Ці зміни свідчать про стрімкий розвиток стартапів з інших європейських країн, які наздоганяють трійку лідерів.

Окрім The Europe EdTech 200, Headway другий рік поспіль потрапляє до списку найкращих компаній світу, що трансформують цифрове навчання — GSV 150. **Також компанія вдруге увійшла до звіту Titans of Tech, від GP Bullhound, як потенційний «єдиноріг».

Це цікаво:   SoftServe, БФ “Відкриті очі” та харківський митець Гамлет розпочинають збір на машину швидкої допомоги для фронту

Про компанію

Headway — EdTech компанія, що створює продукти з мікронавчання. Вони допомагають 100+ мільйонам користувачам у світі навчатися через зручний, розважальний та лаконічний контент. До екосистеми продуктів компанії входять застосунок з самарі нонфікшн бестселерів Headway, додаток для тренування мозку Impulse, застосунок з короткими курсами на різні теми Nibble, а також коучингова платформа з персонального та професійного розвитку AddMile.

Компанія входить до списку найперспективніших технологічних бізнесів у Європі Top 100 Next Unicorns та потрапила до 25 найбільш перспективних стартапів України за версію Forbes. Також отримала нагороду Allstars Awards — Allstar Company Challenge, а CEO та засновник Антон Павловський став Entrepreneur of the Year. За масштабом події, Allstars Awards вважають «Оскаром» у світі технологій.

Місія компанії — допомагати людям розвиватись та зростати.


Новини IT » Software » Український Headway вдруге увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи

Опубліковано


Останні новини IT: