Бренд HONOR представляє смартфон HONOR 9X на глобальному ринку

Бренд HONOR представляє смартфон HONOR 9X на глобальному ринку

24 жовтня міжнародний бренд смартфонів HONOR представив смартфон HONOR 9X. З потрійною камерою 48 МП та 6,59-дюймовим FullView дисплеєм HONOR 9X доповнить лінійку середньобюджетних пристроїв бренду. Смартфон скоро очікується в Україні, ціна та дата надходження у продаж будуть анонсовані додатково. 


Приголомшлива якість фотографій

HONOR 9X оснащений потрійною камерою 48 МП із діафрагмою f/1.8 та сенсором глибини ½ дюйма. Завдяки інноваційним AI-алгоритмам, режим нічної зйомки AIS Super Night Mode забезпечує високу якість фотографій навіть при слабкому освітленні. Ширококутова камера 120 ° допомагає користувачам робити більш деталізовані знімки. 


FullView дисплей та дизайн X-форми

FullView дисплей 6,59 дюймів без вирізів забезпечує повне занурення в зображення. Екран смартфона – один із найбільших у лінійці HONOR, займає 91% поверхні передньої панелі. 

Для нової моделі був розроблений унікальний дизайн корпусу. Задня панель відображає та переломлює світло, створюючи динамічне зображення у формі X (конверта). Смартфон буде доступний у двох кольорах: сапфіровий синій та опівнічний чорний. 


«Ми віримо, що для забезпечення найкращого користувацького досвіду ми повинні залишатися лідерами інноваційних технологій та дизайну смартфонів», – прокоментував президент бренду HONOR Джордж Чжао. – «HONOR 9X з його можливостями камери та стильним дизайном був розроблений спеціально для молодої та активної аудиторії». 

Інформацію про старт продажів Honor 9X в Україні буде оголошено додатково у листопаді. 

Це цікаво:   Eaton святкує 20-річчя xComfort, системи розумного будинку

Новини IT » Технології » Бренд HONOR представляє смартфон HONOR 9X на глобальному ринку

Опубліковано


Останні новини IT: