Huawei запропонував чотири ініціативи для зміцнення лідерства Європи в інноваціях

Huawei запропонував чотири ініціативи для зміцнення лідерства Європи в інноваціях

Голова правління та президент Інституту стратегічних досліджень Huawei Вільям Сюй (William Xu) закликав європейських керівників зміцнити лідерство регіону у сфері інновацій шляхом впровадження чотирьох ініціатив. Виступаючи на організованому Huawei Європейському дні інновацій у Парижі, він закликав сфокусуватися на фундаментальних дослідженнях; впроваджувати новітні інформаційно-телекомунікаційні технології (ІКТ), що допоможуть регіону підвищити свою конкурентоспроможність; зосередитися на цифровій інклюзії та сталому розвитку; а також розвивати інклюзивну екосистему інновацій.

«Протягом тривалого часу Європа була одним із провідних світових центрів інновацій. На нашу думку, щоб і надалі утримувати позиції на все більш конкурентному глобальному ринку, зацікавлені сторони з усього регіону повинні об’єднатися для розробки ключових ініціатив», — сказав Вільям Сюй.

Вільям Сюй, голова правління та президент Інституту стратегічних досліджень Huawei

1. Інновації 2.0: Huawei і Європа повинні розширювати співпрацю у сфері досліджень фундаментальних технологій і теорій

«Huawei працює у Європі вже протягом багатьох років. Концепція «У Європі — для Європи» завжди була для нас ключовою, оскільки ми прагнемо інтегруватися і зробити свій внесок у розвиток європейських країн. Ми орієнтуємося на передові технології, щоб задовольняти потреби клієнтів і допомагати їм досягати успіху в роботі. Протягом останніх 30 років компанія Huawei активно інвестувала кошти у революційні технологічні проекти. Ми зосередилися на інноваціях у галузі інжинірингу, розробки технологій і рішень для задоволення потреб клієнтів. Але на шляху до того, що ми називаємо «Інноваціями 2.0», ми плануємо зосередитися на проривах у теоретичних науках і створенні технологічних винаходів, що відповідають нашому баченню майбутнього. Ми хочемо тісно співпрацювати з дослідниками і представниками різних галузей по всій Європі, щоб спільно вивчати тенденції розвитку, а також збільшити наші інвестиції у навчання талановитих кадрів і співробітництво з університетами», — заявив Вільям Сюй.

Це цікаво:   Eaton пропонує розширені можливості підключення та інновації у кібербезпеці для технологій резервного живлення

2. Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) дозволять забезпечити конкурентоспроможність виробничих галузей Європи на світовому ринку

Компанія Huawei співпрацює з європейськими операторами над розгортанням високошвидкісних мереж 5G-зв’язку з невеликою затримкою. 5G та інші передові технології покращать можливості підключення по всій Європі і забезпечать цифрову трансформацію різних галузей економіки.

«Мережі 5G-зв’язку, чипи наступного покоління і нове програмне забезпечення для обробки даних прискорять цифрову трансформацію. Протягом наступних п’яти років штучний інтелект, інтернет речей і роботи стимулюватимуть впровадження цифрових інновацій. 5G-зв’язок значно вплине на розвиток ЗМІ, охорони здоров’я, енергетики, транспортної галузі, автомобілебудування, логістики і виробничої сфери», — сказав Франсуа Барро (François Barrault), директор аналітичного центру IDATE DigiWorld.

  1. Необхідно розширювати цифрову інклюзію і сприяти сталому розвитку Європи

Впроваджуючи інновації у сфері цифрових технологій, компанія Huawei прагне надати якомога більшій кількості людей зручний доступ до медицини, створити освітні можливості для малозабезпечених верств населення, гарантувати рівний доступ до цифрових ресурсів, допомогти всім вигідно використовувати технології, а також захищати довкілля. Під час заходу своїм досвідом успішного співробітництва з Huawei поділилася співзасновниця компанії DIVE Medical Вікторія Пуейо (Victoria Pueyo). За допомогою технології штучного інтелекту Huawei лікарі компанії можуть швидко і легко оцінити зорові функції дітей і виявити будь-які порушення. Наразі європейська команда компанії співпрацює з азійськими та американськими дослідниками для проведення більш глибоких досліджень. Huawei закликає всіх долучатися та використовувати технології на благо людства.

  1. Екосистему інновацій слід будувати шляхом об’єднання всіх зацікавлених сторін

Компанія Huawei поважає і підтримує стратегію цифрового суверенітету ЄС. Вона прагне надавати європейським компаніям інноваційні платформи і ресурси, створюючи нові можливості у сфері штучного інтелекту, інтелектуальних обчислювальних систем і систем глибокого навчання. Huawei також має намір відкрити більш потужну платформу для співпраці через OpenLabs. Компанія закликає законодавчі органи, дослідників і підприємців об’єднуватися заради розвитку європейської екосистеми інновацій та заохочує студентів брати участь у розробці технологічних інновацій.

Це цікаво:   Телевізори бренду iFFALCON вже доступні в Україні

Цьогоріч День інновацій відбувся у Парижі. В ньому взяли участь понад 400 осіб, у тому числі представники ЗМІ, урядів, недержавних аналітичних центрів, а також незалежні аналітики і партнери Huawei. Метою заходу було вивчення можливостей співпраці в галузі фундаментальних досліджень і сприяння європейському цифровому суверенітету. Також обговорювалися наступні питання: як технології сприятимуть культурному процвітанню, яким чином 5G розширюватиме можливості різних галузей промисловості, як додатки з технологією штучного інтелекту сприяють підвищенню соціального добробуту, а також як збільшити кількість жінок на керівних посадах у сфері технологій.


Новини IT » Технології » Huawei запропонував чотири ініціативи для зміцнення лідерства Європи в інноваціях

Опубліковано


Останні новини IT: