Huawei оновлює ультрабук Huawei MateBook X Pro

Huawei оновлює ультрабук Huawei MateBook X Pro

Новий флагманський ноутбук з дисплеєм Ultra FullView — переосмислення можливостей підключення та досвіду взаємодії з пристроями

Підрозділ Huawei Consumer Business Group випускає оновлену версію Huawei MateBook X Pro. Цей пристрій підтримує всі характеристики, що визначають флагманський ноутбук: стильний дизайн, інновації та інтелектуальність, новий рівень продуктивності і безпрецедентні можливості підключення до мережі та інших пристроїв.

«Новий Huawei MateBook X Pro — це ультратонкий флагманський ноутбук, в якому втілилися фірмовий дизайн і майстерність інженерів Huawei. При розробці ноутбука були реалізовані революційні рішення, які дозволяють споживачам бути продуктивними в будь-який час і в будь-якому місці. Естетика преміум-класу, інноваційні технології та інтелектуальність закладені в ДНК серії MateBook X Pro, і остання версія ілюструє цю спадщину. Це наш найпотужніший, найбільш портативний та інтелектуальний універсальний пристрій, і ми з нетерпінням чекаємо можливості донести це до споживачів», — коментує Ван Іньфен (Wang Yinfeng), президент лінійки ПК і планшетів, Huawei Consumer BG.

Дисплей Ultra FullView — новий спосіб взаємодії із пристроями

Huawei MateBook X Pro створений для успішних людей, що працюють у сферах бізнесу чи створення контенту. Це досвідчені користувачі, яким потрібен найкращий інструмент. Модель MateBook X Pro доступна в кольорах Mystic Silver («Містичний срібний»), Space Grey («Космічний сірий») і новому відтінку Emerald Green («Смарагдово-зелений»). Кришка моделі Emerald Green прикрашена написом Huawei золотого кольору, що надає ультрабуку класичного вигляду. Флагман вирізняється надзвичайною портативністю. Товщина 14,6 мм і вага 1,33 кг роблять його ідеальним пристроєм для будь-якого професіонала, який цінує мобільність і продуктивність.

Використовуючи сучасні можливості промислового дизайну, Huawei створив дисплей Ultra FullView. Завдяки тонким рамкам з усіх боків дисплей MateBook X Pro має приголомшливе співвідношення екрана до корпусу — 91%. Більше того, Huawei сміливо застосовує нетрадиційне співвідношення сторін екрана — 3:2. Порівняно з широкоформатними екранами, дисплей MateBook X Pro набагато зручніший і в роботі з офісними програмами, і під час створення контенту.

Дисплей Ultra FullView — це 13.9-дюймова LTPS-панель, що підтримує роздільну здатність до 3K (3000×2000) і 100% колірної гами sRGB. Багатий спектр відтінків і 3K роздільна здатність забезпечують ще більш захопливі враження від розваг, ніж будь-коли раніше. Крім того, дисплей сенсорний, він підтримує 10-точковий мультитач та скріншот жестом Fingers Gesture Screenshot, щоб надати користувачам новий і більш інтуїтивний спосіб взаємодії з їхніми пристроями.

Це цікаво:   LG підкорює глядачів виставки CES 2024 на приголомшливій зоні демонстрації webOS

Відмінні параметри для максимальної продуктивності

Huawei MateBook X Pro підтримує останні інновації у галузі розробки ноутбуків. Легкий і портативний Huawei MateBook X Pro забезпечує високу продуктивність завдяки процесорам Intel® Core™ i7-10510U та i5-10210U 10-го покоління. Пристрій оснащений NVIDIA® GeForce® MX250 з 2 ГБ пам’яті GDDR5 і забезпечує безпроблемну роботу за будь-якого сценарію — від редагування графіки та відео й до взаємодії з ігровим і мультимедійним контентом. Для охолодження у флагманському ноутбуці встановлено інтелектуальну систему, яка динамічно переключається між активним і пасивним режимами для ефективного та безшумного охолодження. Два вентилятори Huawei Shark Fin Fans 2.0 працюють ще ефективніше. У новому MateBook X Pro також використано інтелектуальну технологію, яка забезпечує моніторинг температури системи в режимі реального часу та гарантує тихішу роботу.

Huawei MateBook X Pro має чотири динаміки, які забезпечують виняткове звучання. Аудіопотік, що розлітається над вами і навколо вас, створює враження, ніби ви перебуваєте у вирі подій.

Новий MateBook X Pro оснащено потужною батареєю 56 Вт.г. Завдяки надійному акумулятору й запатентованим енергоощадним режимам Huawei користувачі зможуть працювати протягом усього дня без підзарядки і не бути прикутими до одного місця кабелем живлення.

Окрім цього, Huawei MateBook X Pro постачається з портативним адаптером Type-C потужністю 65 Вт. З його допомогою ви можете не тільки швидко зарядити батарею ультрабука. Адаптер підтримує технологію Huawei SuperCharge для деяких смартфонів. З цим адаптером живлення ви можете швидко зарядити свої пристрої, де б ви не знаходилися.

Мандрівники будуть раді дізнатися, що новий Huawei MateBook X Pro підтримує найшвидший у світі Wi-Fi, що дозволяє йому ліпше приймати сигнал і забезпечує стабільніший зв’язок, ніж будь-коли раніше. Bluetooth 5.0 на останньому флагмані MateBook характеризується вищою швидкістю передачі даних, ширшим охопленням сигналу та ліпшими можливостями розповсюдження сигналу порівняно з попередньою версією. Це означає, що новий ноутбук можна підключити, знаходячись на більшій відстані, та отримати стабільніший зв’язок.

Це цікаво:   Особливості вибору і застосування корпусних автоматичних вимикачів NZM для захисту електричних двигунів

Інтелектуальна підключеність за будь-яких умов: Huawei Share

У майбутньому ноутбуки будуть розумнішими, ефективнішими та матимуть кращі можливості підключення. Компанія допомагає рухатися в майбутнє, втілюючи інновації, що органічно поєднують ваш ноутбук і телефон. Продукти Huawei оснащені Multi-screen Collaboration — однією з функцій Huawei Share.

Важливість Multi-screen Collaboration полягає не тільки в створенні можливості передачі файлів між ноутбуком і смартфоном, але і в забезпеченні безперебійної спільної роботи ноутбука і смартфона. Інакше кажучи, завдяки потужним можливостям обробки й базовим системним можливостям MateBook Huawei вдалося усунути перешкоди між базовою архітектурою систем Windows і Android, реалізувавши потенціал їхнього з’єднання. Тепер аксесуари для ноутбуків, такі як клавіатура, камера, мікрофон і миша, можуть використовуватися як периферійні пристрої вашого смартфона.

Як визнаний автор новаторських рішень для смарт-пристроїв під час створення MateBook X Pro Huawei застосував свої технологічні знання, щоб забезпечити найкращий користувацький досвід. Революційні для галузі рішення, такі як сенсорна кнопка увімкнення і «схована» камера, забезпечують зручність пристрою. Перше дозволяє користувачам швидко підтверджувати свою особу під час увімкнення, а друге захищає конфіденційність користувачів, одночасно збільшуючи область відображення.

Huawei продовжуватиме інтегрувати інноваційні можливості для смартфонів у ПК-продукти, щоб покращити досвід взаємодії користувачів із пристроями та відкрити їм доступ до інтелектуальних технологій флагманських гаджетів.

Доступність і ціни 

Huawei MateBook X Pro надійде у продаж у квітні 2020 року в Європі, країнах Азійсько-Тихоокеанського регіону, Росії, Латинській Америці, Японії та в країнах Близького Сходу. 

Пристрій ХарактеристикиЦіна
Huawei MateBook
X Pro 
i5/16 ГБ/512 ГБ/сенсорний дисплей1 499 євро
Huawei MateBook
X Pro
i5/16 ГБ/512 ГБ/MX250/сенсорний дисплей1 699 євро
Huawei MateBook
X Pro 
i7/16 ГБ/1 ТБ /MX250/сенсорний дисплей1 999 євро

Новини IT » Технології » Huawei оновлює ультрабук Huawei MateBook X Pro

Опубліковано


Останні новини IT: