Prestigio – за безпечний та ефективний маркетинг

Prestigio – за безпечний та ефективний маркетинг

Міжнародний бренд став офіційним партнером урочистого вручення премії Effie Awards Ukraine-2020

Провідний український дистриб’ютор техніки та рішень АСБІС-Україна цьогоріч на партнерських засадах візьме участь у церемонії нагородження Effie Awards Ukraine – найбільшої національної премії в галузі маркетингових комунікацій. Підтримає захід, що відбудеться 18 грудня в PMHUB Event Space, відомий бренд у галузі технологічних інновацій – ТМ Prestigio.

Prestigio – виробник девайсів нового покоління. Інноваційна продукція як для особистого користування (зарядні пристрої, LED-рюкзаки тощо), так і товари для мереж та бізнесу (мультиборди, профпанелі, інтерактивні тотеми й інше) успішно реалізовуються у понад 30 країнах світу. 2019 року під логотипом Prestigio на ринку з’явилася унікальна клавіатура-тачпад Сlick&Touch, графеновий зовнішній акумулятор, зарядні станції для бездротової зарядки пристроїв та «розумні» з унікальною конструкцією колонки з голосовим помічником.

Цифрові смарт-рішення для повсякденного життя вже встигли підкорити українського покупця чудовим співвідношенням ціни та якості – Prestigio презентує як учасникам заходу, так і глядачам онлайн-марафону розмаїття своїх нових споживчих товарів, серед яких унікальна клавіатура Click&Touch, рюкзак з LED-екраном, графенові зовнішні акумулятори, магнетичні Bluetooth колонки.

Також виробник представить рішення для бізнесу, завдяки яким здобув особливий авторитет на ринку. Системи Digital Signage – комплекс медіаносіїв та програмного забезпечення для зовнішньої реклами, а також Eprice Labels – універсальні електронні цінники із можливістю віддаленого керування.

Безпека гостей на офлайн-заході передусім важлива, і найактуальнішим продуктом у контексті цьогорічних публічних подій стане новинка  Prestigio IDS Hand Sanitizer, зразки якого будуть представлені безпосередньо у залі PMHUB. IDS Hand Sanitizer має вбудований дозатор дезинфікувального засобу (3 л) та датчик температури тіла, що забезпечить безпеку і моніторинг стану здоров’я всіх відвідувачів церемонії нагородження Effie Awards Ukraine-2020. Окрім того, IDS Hand Sanitizer оснащений яскравим та чітким FHD-дисплеєм 21,5″ для демонстрації рекламних роликів, корпоративних відео, трансляції будь-якого іншого контенту. Спеціалізоване програмне забезпечення Addreality і система віддаленого керування в сукупності з вбудованою 2-мегапіксельною фронтальною камерою складають потужний інструмент для проведення таргетованих рекламних кампаній та аналітики.

Це цікаво:   Штучний інтелект та промисловість: які переваги надає ШІ для галузі?

«2020 рік став для нас усіх випробуванням і водночас вікном можливостей. Ми не лише пристосувалися до нової реальності, а винайшли безліч нових способів взаємодії між собою. Наразі ми раді продемонструвати відвідувачам Effie Awards Ukraine новий перспективний продукт – автоматичний санітайзер Prestigio із функцією рекламного носія із можливістю створення таргетованих рекламних кампаній і аналітики у режимі реального часу», – прокоментувала Анна Волковінська, керівниця напряму Prestigio Solutions в Україні.

Effie Awards – найпрестижніша світова премія в галузі маркетингових комунікацій. Вона вже понад 50 років відзначає найкращих діячів та агентства в рекламній індустрії. Effie Awards Ukraine – щорічна найавторитетніша національна нагорода, що цьогоріч буде вручена вп’ятнадцяте. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine-2020 буде проведена у новому форматі – Effie Awards Show, що об’єднує вручення статуеток Effie наживо і трансляцію події у прямому ефірі.


Новини IT » Технології » Prestigio – за безпечний та ефективний маркетинг

Опубліковано


Останні новини IT: