Prestigio й Clevetura представляють перший у світі ноутбук із тачпадом, вбудованим у клавіатуру

Prestigio й Clevetura представляють перший у світі ноутбук із тачпадом, вбудованим у клавіатуру

Prestigio спільно з Clevetura протягом року працювали над проектом ноутбука на базі технології TouchOnKeys™. Це перший у світі ноутбук, де величезний тачпад вбудований у клавіші. Він надійде в продаж вже цього року.

В процесі роботи використовували напрацювання з патентного портфоліо компанії Clevetura LLC. Спеціально для цієї моделі Clevetura розробила унікальний клавіатурний модуль TouchOnKeys™ другого покоління з поліпшеною тач-функцією. Більше 10 патентних заявок подано для захисту даної технології.

Іван Малмиго, керівник Prestigio Consumer:

«Це не перший наш проект з компанією Clevetura. Попередні проекти на базі технології TouchOnKeys™ – мультимедійні клавіатури Click&Touch і Click&Touch 2 – отримали нагороди Red Dot за кращий дизайн в 2020 і 2021 роках. Ці продукти вже успішно просуваються на ринках Європи та в Японії. Ми задоволені нашою колаборацією й продовжуємо плідну співпрацю».

Майк Крупенко, СЕО Clevetura:

«Досвід взаємодії з ноутбуком з технологією TouchOnKeys™ ефективніший, ніж зі звичайними: адже тут не потрібно постійно переносити руку на окремий тачпад. Менше відволікаючих маніпуляцій – більша ефективність. При цьому не потрібно пристосовуватися та змінювати звички – жести в TouchOnKeys™ такі ж, як і на тачпаді. Впевнений, що користувач високо оцінить нову модель Prestigio – перший у світі ноутбук без окремого тачпаду, оскільки він більше й не потрібен».

Новий потужний 14-дюймовий ноутбук на базі процесора Intel – це преміальна модель для тих, хто стежить за трендами й надає перевагу тільки найтехнологічнішим пристроям. Ноутбук можна використовувати для роботи, навчання або ж розваг. Але найголовніше – це абсолютно унікальний досвід.

В основі ноутбука – технологія TouchOnKeys™, яка доповнює клавіатуру функціями тачпаду. Таким чином, тачпад більше не займає окремого місця і стає набагато більшим, займаючи майже всю площу клавіатури. Робота стає комфортнішою: всі пристрої введення в одному місці, прямо під рукою. 

Потужний 14-дюймовий ноутбук Prestigo з технологією TouchOnKeys
Потужний 14-дюймовий ноутбук Prestigo з технологією TouchOnKeys

Вбудований у клавіатуру тачпад автоматично перемикається між режимами введення тексту і сенсорного управління. Все це, завдяки розумній технології розпізнавання жестів. При цьому клавіші мають ножичний механізм із комфортним ходом в 1,2 мм, а натискання відчувається як на звичайній клавіатурі.

Це цікаво:   LG UltraGear представляє перший у світі ігровий монітор 4K OLED із функцією Dual-Hz

За допомогою клавіатури-тачпада можна переміщати курсор і об’єкти на екрані, скролити сторінки, змінювати їх розміри, управляти гучністю й яскравістю екрана. Підсвітка  клавіш, яка регулюється, допомагає підлаштуватися під будь-яке освітлення. 

Продажі даної моделі стартують у вересні 2021 року.


Новини IT » Технології » Prestigio й Clevetura представляють перший у світі ноутбук із тачпадом, вбудованим у клавіатуру

Опубліковано


Останні новини IT: