АСБІС-Україна розширює асортимент: портфель компанії поповнили ноутбуки Thomson

АСБІС-Україна розширює асортимент: портфель компанії поповнили ноутбуки Thomson

Компанія АСБІС-Україна стала дистриб’ютором ноутбуків Thomson. У продажу з’явилися відразу 3 топові моделі на базі Windows 11, які демонструють високу продуктивність, широкий функціонал, а також виділяються стильним, тонким дизайном. 

Thomson – це торгова марка споживчої техніки та електроніки, створена понад 120 років тому. Один з найстаріших та впізнаваних брендів був створений в Парижі, і є уособленням стилю, комфортного використання, доступності та надійності. 

Thomson постачає на світові ринки побутову техніку, телевізори, монітори, планшетні ПК, телефони та аксесуари. Сьогодні в портфелі продукції АСБІС-Україна стали доступні і ноутбуки.  

NEO TOUCH UA-P14C4BK128 – це ноутбук сучасності, з інтелектуальною цифровою клавіатурою, вбудованою у сенсорну панель. Інноваційна технологія подарує новий досвід продуктивної взаємодії з ПК та розширить горизонти творчості. Thomson Neo 14 може автономно працювати до 9 годин без підзарядки та має вагу всього 1,9 кг – ідеальний супутник для тих, хто багато подорожує чи працює не вдома. 

Високий функціонал, оптимальна потужність та швидке виконання поточних завдань – результат роботи потужного процесора Intel Celeron, яким оснащена модель Neo 14. Виробник додав ємний накопичувач та оперативну пам’ять у 4 Гб, чим забезпечує швидке завантаження системи ноутбука та можливість ефективно працювати з багатозадачними програмами й застосунками. 

Функціональність моделі доповнюють порти USB 2.0, USB 3.0, USB Type C, mini HDMI, micro SD slot,  дводіапазонний WiFi AC та Bluetooth 4.2, які дозволять підключати додаткові пристрої та завжди залишатися на зв’язку. 

Передстановлений Microsoft 365 з повним набором офісних програм містить інтелектуальну допомогу для зручної роботи з даними.

NEO UA-N15V2I58BK512 – ще одна модель, створена для тривалої роботи. Ноутбук з потужним процесором Intel Core I5 ​​NEO 15i5 та елегантним 15,6-дюймовим екраном продемонструє швидкодію в роботі та можливість миттєво перемикатись між застосунками. Графічний процесор Intel HD Graphics та висока роздільна здатність Full HD екрану подарують приємний перегляд фільмів у високій якості.

Це цікаво:   Самоочищення, автономність та збереження тканин: LG презентує сушильну машину

З ноутбуком NEO V2 можна не турбуватись про те чи вистачить місця для зберігання великої кількості фото, відео та робочих проєктів, а наявність актуальних роз’ємів  забезпечить комплексне підключення приладів та швидку передачу даних.

Додаткова перевага моделі – застосунок «Ваш телефон», за допомогою якого можна миттєво отримати доступ до різного контенту телефону прямо з ноутбука, а застосунок Cortana полегшить виконання щоденних задач.

Модель NEO 15 UA-N15C8SL512 – ноутбук, створений для ефективного вирішення всіх нагальних задач користувачів. Стильна модель оснащена 4-ядерним процесором Intel Celeron та ємним жорстким диском на 512 Гб. Ідеальний варіант як для роботи, так і домашнього використання. 

Різноманіття портів – USB 2.0, USB 3.0, міні-HDMI, 3,5-мм аудіороз’єм, не обмежують у підключенні додаткових пристроїв та сприяють швидкій передачі даних.

Модель NEO 15 поєднує в собі стильний дизайн та невелику вагу. Висока роздільна здатність екрану 1368х768 забезпечує чітку передачу даних для приємної взаємодії з контентом – перегляду фото, відео, фільмів. Модель може бути представлена в білому або сріблястому кольорі. 

Інформація для партнерів та детальна характеристика ноутбуків Thomson  представлена на сайті АСБІС-Україна.

Наразі вартість ноутбуків Thomson становить від 10 599 грн.

Купити можна:

ctrs.com.ua

foxtrot.com.ua

epicentrk.ua

comfy.ua

rozetka.com.ua

brain.com.ua

allo.com.ua

zhuk.com.ua

Незабаром в портфелі АСБІС-Україна очікується розширення – лінійку ноутбуків доповнять планшети Thomson. Слідкуйте за новинами!


Новини IT » Технології » АСБІС-Україна розширює асортимент: портфель компанії поповнили ноутбуки Thomson

Опубліковано


Останні новини IT: