JBL оновлює лінійку ігрових навушників і вкладишів Quantum

JBL оновлює лінійку ігрових навушників і вкладишів Quantum

Нове аудіо обладнання працює з консолями та ПК.

JBL вийшла на ринок ігрових навушників всього три роки тому, але зараз намагається компенсувати втрачений час засобами численних нових пристроїв на виставці CES 2023. Останні моделі навушників компанії підтримують технологію QuantumSurround – об’ємний звук 7.1, крім того, деякі нові моделі пропонують просторовий звук з відстеженням рухів голови.

Quantum 910P (для PlayStation) і 910X (для Xbox) – це нові бездротові навушники високого класу компанії, кожна модель має колірну гаму, відповідну для відповідних консолей. Ці накладні навушники мають активне шумозаглушення (ANC), динаміки 50 мм і просторовий звук з відстеженням рухів голови. Вбудований мікрофон з ехоприглушенням і шумозаглушенням можна вимкнути, піднявши його вгору. Крім PlayStation, Quantum 910P працює з ПК і Nintendo Switch, тоді як 910X сумісний з Xbox, PlayStation, Switch і ПК.

Quantum 360P і 360X – це бездротові варіанти середнього класу, які підтримують об’ємний звук на ПК. Вони мають менші динаміки 40 мм і менший час відтворення (хоча все ще вистачає на здорові 22 години). У свою чергу, Quantum 100P і Quantum 100X – це дротові навушники початкового рівня з роз’ємом 3,5 мм, динаміками 40 мм і виносним мікрофоном. Модель 100P працює з тривимірним звуком PlayStation 5, а 100X сумісний з об’ємним звуком Windows Sonic.

Quantum TWS Air – це новітні ігрові навушники JBL, які працюють з ПК, Mac, PlayStation, Nintendo Switch та мобільними пристроями. (Xbox не вказана в списку, що свідчить про те, що JBL передала ліцензію Microsoft на навушники). JBL додала до навушників USB-C ключ для пристроїв, які не мають власної підтримки відтворення через Bluetooth. Бездротові навушники працюють на 6,8-міліметрових драйверах, заявлений час роботи – 8 годин (зарядний чохол додає ще 16 годин). Вони мають чотири мікрофони (по два на кожному) і підтримують об’ємний звук при підключенні до ПК.

Це цікаво:   Українські розробники презентували застосунок Bubibo для комплексного догляду за домашніми тваринами

Купити ігрові навушники можна на сайті soundmag.ua. Магазин аудіотехніки пропонує великий вибір моделей з різними експлуатаційними особливостями та зовнішнім виглядом. Аксесуари відомих брендів порадують вас якістю, надійністю і довговічністю.


Новини IT » Технології » JBL оновлює лінійку ігрових навушників і вкладишів Quantum

Опубліковано


Останні новини IT: