Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка

Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка

Класичний німецький аудіо-бренд beyerdynamic останнім часом оновив свій зовнішній вигляд за допомогою нового брендового образу і корпоративної кольорової схеми. Разом із оновленням зовнішнього вигляду, компанія випустила багато нових продуктів, які призначені для привернення уваги своєї основної професійної аудиторії, але з урахуванням оптимального співвідношення ціни та якості. Бренд займає почесне місце поряд з Sennheiser завдяки своєму аудіо-досвіду, а навушники beyerdynamic є улюбленими серед великих мовників, таких як BBC.

Один із останніх продуктів beyerdynamic, які з’явилися на ринку, – це мікрофон з великим капсюлем beyerdynamic M90 Pro X. Він входить до серії мікрофонів та навушників Pro X, призначеної для домашніх музикантів та подкастерів з амбіціями. Проте це не означає, що ви повинні відмовитися від розгляду цього компетентного мікрофона для професійної високоякісної роботи.

Незважаючи на те, що цей мікрофон має доступну ціну такої професійної якості, beyerdynamic M90 Pro X не компромітує якість. Це чудово збудований мікрофон з металевою конструкцією та подовженою сіткою з вентиляцією по всьому обсягу. Корпус мікрофона має добре приглушення від капсюля, що майже не резонує при поштовхуванні.

Це цікаво:   «Повітряна тривога» 5.2 — нові важливі сповіщення, стихійні лиха

Новини IT » Технології » Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка

Опубліковано


Останні новини IT: