Контактори Eaton DILM/DILH схвалені для застосування на залізниці

Контактори Eaton DILM/DILH схвалені для застосування на залізниці

Контактори від DILM250 до DILM500 і DILH600, DILH800 від компанії Eaton тепер також схвалені для застосування на залізниці. Це означає, що їх можна використовувати на всьому спектрі залізничного транспорту, включно з магістральними, регіональними та легкорейковими системами, наприклад, для комутації систем освітлення, роботи систем опалення та кондиціонування, буксових генераторів і систем аварійного живлення.

Таким чином, силові контактори DILM/DILH від Eaton можна використовувати для реалізації програм, які не тільки відповідають актуальним стандартам для залізничних транспортних засобів, але й враховують поточні ринкові тенденції. Відповідність стандартам IEC і UL означає, що їх можна використовувати в усьому світі. А завдяки нещодавно доданому схваленню EN 45545 («Залізничне застосування — Протипожежний захист у залізничних транспортних засобах») і IEC 61373 («Залізничне застосування — Обладнання залізничних транспортних засобів — Випробування на коливання та удари»), вони пропонують найвищий рівень продуктивності й безпеки для цієї галузі застосування.

Контактори оснащені приводами з електронним керуванням, які гарантують низьку вмикальну та утримувальну потужність. Ними можна керувати класично через комутаційний елемент, безпосередньо через ПЛК, або за допомогою окремого генератора/датчика команд малої потужності. Чотири напруги спрацьовування охоплюють діапазон від 24 В до 500 В, де живлення може забезпечуватися за допомогою змінного або постійного струму. Крім того, контактори характеризуються тривалою механічною та електричною довговічністю.

Це означає, що контактори можна використовувати відповідно до DIN IEC61373 для комутації споживачів/навантажень категорії 1, клас B у зонах D, K, E та F. Цей клас включає всі компоненти, розміщені всередині корпусу, встановленого безпосередньо на або під корпусом.

Для отримання додаткової інформації відвідайте www.eaton.com/dilm_dilh.

Це цікаво:   Відкриття передсерійного виробництва у Києві: Ajax Systems розширює виробничі потужності

Новини IT » Технології » Контактори Eaton DILM/DILH схвалені для застосування на залізниці

Опубліковано


Останні новини IT: