LG Styler представляє нову еру в догляді за одягом на CES 2024

LG Styler представляє нову еру в догляді за одягом на CES 2024

Новий стайлер має ручний відпарювач високого тиску, вішалку Dynamic Moving Hanger™ і технологію Dual TrueSteam™

Компанія LG Electronics (LG) представляє на виставці CES 2024 нове вдосконалене рішення для догляду за одягом LG Styler. Завдяки портативному відпарювачу високого тиску, рухомій вішалці Dynamic Moving Hanger™ і технології Dual TrueSteam™ новий Стайлер забезпечує більш швидкі й ефективні програми освіження одягу з покращеним сушінням, прибиранням вологи та розгладженням складок.

Уперше в лінійці LG Styler, нова модель оснащена портативним відпарювачем високого тиску, що полегшує видалення складок на сорочках та іншому одязі та позбавляє від необхідності використовувати окрему праску. Ви можете просто повісити пом’ятий одяг на вішак на внутрішній стороні дверей, вийняти відпарювач, прикріплений до нижньої частини стайлера, і запустити процес обробки парою, натиснувши кнопку. Відпарювач використовує потужну пару під високим тиском, щоб проникнути в одяг і зробити його гладким та м’яким, значно зменшуючи потребу в прасуванні.1 Крім того, компактний розмір відпарювача додає зручності та дозволяє з легкістю зберігати його всередині.  

Завдяки ексклюзивній системі Dynamic Moving Hanger™ LG Styler може забезпечити індивідуальний догляд за різними типами одягу та тканин. На відміну від свого попередника — вішалки Moving Hanger, яка просто рухалася з боку в бік для видалення пилу, — нова система забезпечує більш делікатний і ефективний догляд за одягом. Вона вирізняється підвищеним рівнем видалення пилу, дезодоруванням2, осушуванням і пом’якшенням складок завдяки поворотному механізму Twisting Motion. Парова шафа також отримала оновлення для програм сушіння, які враховують нові особливості вішалки, приміром Fine Dust, що розхитує та струшує предмети одягу 350 разів на хвилину, щоб видалити як великі, так і дрібні частинки пилу.3

Це цікаво:   Електротехнічні вироби в циркулярній економіці: чи добре це для бізнесу?

Головна особливість нового Styler — технологія Dual TrueSteam™ від LG. Замість одного нагрівача для кип’ятіння води та вироблення пари Dual TrueSteam™ використовує два, що дозволяє точніше контролювати обсяг і потужність обробки паром. Програма для делікатних тканин, таких як шовк і кашемір, задіює лише один із двох нагрівачів системи, забезпечуючи дбайливий догляд за тканиною завдяки оптимізованому контролю потоку пари. Технологія Dual TrueSteam™ також працює на особливій гігієнічній програмі «Sanitary», завдяки якій ви можете підтримувати ваш гардероб гігієнічно чистим, знищуючи понад 99,99 % мікробів та 11 різних видів шкідливих бактерій.4

Крім того, найновіше рішення для догляду за одягом від LG має вбудовану систему вентиляції для автоматичної циркуляції повітря. Воно також пропонує функцію зволоження, що може зібрати з кімнати до 10 літрів вологи5 без потреби відкривати двері Стайлера, забезпечуючи приємну атмосферу в приміщенні та запобігаючи сирості після освіження одягу. 

Оновлений прес для штанів Pants Press відтепер має вдосконалену підвісну конструкцію, що заощаджує час, додає зручності в користуванні та гарантує наведення більш чітких стрілок без створення додаткових складок.

Більше того, новий Styler має інтуїтивно зрозумілий сенсорний рідкокристалічний екран, що робить вибір програми швидким і легким.

«Новий LG Styler — універсальне рішення, що гарантує оптимальний догляд за різноманітними тканинами та зручність для наших споживачів.» — зазначив Лю Чже Чол, президент LG Electronics Home Appliance & Air Solution. «Як піонери у впровадженні систем догляду за одягом, ми продовжуватимемо розширювати можливості LG Styler, покращуючи якість його роботи та полегшуючи життя, щоб одяг якомога довше зберігав свіжий вигляд та запах».

З 9 по 12 січня відвідувачі CES 2024 зможуть ознайомитися з усіма останніми інноваціями LG, включаючи новий LG Styler, на стенді компанії (№ 16008, Конференц-центр Лас-Вегаса). Щоб залишатися в курсі всіх захоплюючих анонсів LG на виставці CES, завітайте на www.lg.com/ces2024 і канал LG Global на YouTube.

Це цікаво:   Відданість LG інноваціям визнана численними нагородами на CES 2024

Протестовано Корейським інститутом тестування та дослідження одягу (KATRI) за допомогою вбудованого зручного відпарювача високого тиску в новій моделі LG Styler на діловій бавовняній сорочці. Видимі зморшки зменшилися на 50 %.

2 Протестовано Корейським інститутом тестування та дослідження одягу (KATRI), використовуючи цикл освіження «Refresh» нового LG Styler на діловій бавовняній сорочці відповідно до стандарту KS K 0891:2014. 

3 Згідно з результатами внутрішніх тестів LG, кількість обертів за хвилину (RPM) вішалки Dynamic Moving Hanger™ нового LG Styler залежно від циклу коливається від 120 до 350. Результати можуть відрізнятися через фактичне використання та чинники навколишнього середовища.

4 Згідно з дослідженнями Intertek, санітарний цикл «Sanitary» усуває 99,99 % з 11 типів вірусів, у тому числі віруси грипу A (H1N1, H3N2), вірус грипу B, вірус інфекційного ринотрахеїту великої рогатої худоби (IBRV), вірус епідемічної діареї свиней (PED), свинячий ентеро A, коронавірус людини OC43, вірус інфекційного собачого гепатиту, ротавірус людини, вірус гепатиту A та риновірус.. Нещодавно в результаті експерименту, проведеного KATRI, підтвердили ефективність санітарного циклу в нейтралізації клопів.

Згідно з результатами внутрішніх тестів LG, функція позбавлення вологи LG Styler збирає 10 літрів вологи за 24 години, що вимірювалось в закритому приміщенні з температурою 27 градусів за Цельсієм і 60-відсотковою вологістю (дверцята LG Styler відчинені під кутом 45 градусів або більше). Ефективність зневоложення може відрізнятися в залежності від середовища використання.


Новини IT » Технології » LG Styler представляє нову еру в догляді за одягом на CES 2024

Опубліковано


Останні новини IT: