Компанія LG вкотре отримала численні нагороди Red Dot Awards за досконалий дизайн

Компанія LG вкотре отримала численні нагороди Red Dot Awards за досконалий дизайн

Компанія отримала 28 нагород за досягнення в галузі дизайну продукції, в тому числі дві нагороди в номінації «Кращі з кращих»

Компанія LG Electronics (LG) оголосила про отримання 28 нагород на цьогорічній премії Red Dot Award. Серед них — дві відзнаки в категорії «Кращі з кращих» за LG CLOi ServeBot і настінні духові шафи Signature Kitchen Suite серії Transitional.

Відзначений нагородою «Кращі з кращих», LG CLOi ServeBot поєднує інноваційні технології у витонченому дизайні зі стабільною роботою. Для більшої зручності та універсальності автономний сервірувальний робот оснащений трирівневими полицями, які можна відрегулювати або від’єднати відповідно до ситуації. Вони витримують навантаження до 40 кілограмів, що полегшує переміщення важких предметів.

Завдяки шести колесам і незалежній підвісці CLOi ServeBot може стабільно пересуватися навіть по нерівній підлозі. Оснащений 3D-камерою і датчиком виявлення та визначення відстані за допомогою світла (LiDAR), CLOi ServeBot може розпізнавати середовище та взаємодіяти з іншими пристроями для координації рухів без точок доступу, що забезпечує стабільну роботу понад десяти роботів в одному просторі одночасно. Завдяки видатній технології CLOi ServeBot отримав нагороду за інновації на виставці CES 2024.

Настінні духові шафи Signature Kitchen Suite

Настінні духові шафи Signature Kitchen Suite серії Transitional також отримали нагороду «Кращі з кращих» за сучасне й мінімалістичне оформленняз елегантним оксамитовим матовим покриттям, що прикрашає інтер’єр кухні. Духовки серії Transitional мають вишуканий лаконічний дизайн з тоншими ручками, ніж у моделей серії Professional.

Оснащені технологією Gourmet AI™ і вбудованою камерою з високою роздільною здатністю, духові шафи можуть ідентифікувати інгредієнти та автоматично пропонувати оптимальні рецепти на дисплеї. Завдяки застосунку LG ThinQ™ користувачі можуть стежити за тим, що вони готують, у реальному часі й навіть знімати відео та фото в режимі сповільненої зйомки.

Це цікаво:   LG представляє телевізори QNED 2024 з покращеною якістю зображення та широким вибором екранів

Портативний 27-дюймовий екран LG StanbyME Go, вбудований у кейс, визнали інноваційним продуктом і  переможцем цьогорічної премії Red Dot Awards. StanbyME Go у комплекті з вбудованою аудіосистемою Dolby Atmos, роз’ємом HDMI та webOS — це повноцінний досвід розваг у будь-якому місці, де б ви не знаходилися. LG StanbyME Go — ідеальний мобільний мультимедійний дисплей із динаміками потужністю 40 Вт і шарнірним кронштейном, що дозволяє встановлювати екран трьома різними способами. Завдяки кейсу із захистом військового стандарту користувачі можуть насолоджуватися контентом вдома та за його межами, брати дисплей із собою на пікнік, у похід та в будь-які інші місця.

Серед інших інновацій, відзначених нагородою за видатний дизайн, — найновіші телевізори, ноутбуки, монітори, колонки, кондиціонери, пральні та сушильні машини, Styler, прасувальна система «все в одному», осушувач повітря та HydroTower — пристрій, що поєднує в собі очищувач та зволожувач повітря.

Red Dot Award — один із найавторитетніших конкурсів у сфері промислового, комунікаційного й концептуального дизайну у світі.

«LG продовжуватиме впроваджувати інноваційну клієнтоорієнтовану політику, яка поєднує дизайн, адаптований до стилю життя користувачів, разом із унікальними рішеннями компанії для розумного життя», — сказав Хван Сунг-гул, керівник Центру корпоративного дизайну LG Electronics.


Новини IT » Технології » Компанія LG вкотре отримала численні нагороди Red Dot Awards за досконалий дизайн

Опубліковано


Останні новини IT: