Телевізори LG створюють неймовірний досвід прослуховування з Apple Music у форматі просторового аудіо з Dolby Atmos

Телевізори LG створюють неймовірний досвід прослуховування з Apple Music у форматі просторового аудіо з Dolby Atmos

Користувачі розумних телевізорів LG отримають 3-місячний безкоштовний пробний доступ до Apple Music на честь першої появи функції просторового аудіо з технологією Dolby Atmos на телевізорах.

LG Electronics (LG) представляє нову захоплюючу функцію на своїх розумних телевізорах для користувачів, які люблять насолоджуватись потоковою музикою. Телевізори LG Smart TV, включаючи моделі OLED і QNED з Dolby Atmos1, є першими телевізорами, які підтримують просторове аудіо з Dolby Atmos від Apple Music. Новий інтерактивний музичний досвід захоплює слухачів вражаючим звуком і піднімає задоволення від аудіо на нові висоти.

На честь цієї важливої події LG пропонує три місяці безкоштовного користування Apple Music для користувачів розумних телевізорів LG по всьому світу2. Безкоштовний пробний період на три місяці доступний у додатку Apple Music на сумісних розумних телевізорах LG (моделі 2018 року і новіші) з webOS 4.0 і вище, а також на екранах StanbyME, StanbyME Go і MyView Smart Monitor.

Apple Music — це потоковий сервіс без реклами з величезною бібліотекою, яка дозволяє підписникам слухати понад 100 мільйонів пісень і 30 000 ретельно підібраних плейлистів. Apple Music також пропонує низку ексклюзивного контенту, включаючи серію концертів Apple Music Live з прямих відеотрансляцій, відеозаписи після концертів, живі альбоми та ексклюзивні інтерв’ю з артистами перед виступами. Користувачі розумних телевізорів LG можуть легко отримати доступ до Apple Music за допомогою голосової команди, у магазині LG Content Store, у розділі «Застосунки» або через картку швидкого доступу «Музика»3 на головному екрані, що слугує зручним порталом до безперервного музичного задоволення.

Музика у форматі Dolby Atmos ще більше збагачує звук, забезпечуючи підвищений рівень чіткості та глибини завдяки багатовимірному звуку. Apple Music автоматично відтворює треки Dolby Atmos на сумісних телевізорах LG Smart TV, а в поєднанні з моделями саундбарів LG  із  підтримкою Dolby Atmos звук гармонізується, занурюючи слухачів у новий рівень прослуховування. Більше того, завдяки алгоритму нормалізації гучності немає потреби регулювати її при перемиканні на треки в Dolby Atmos. 

Це цікаво:   LG gram Pro вирізняється надтонким, легким дизайном та вражаючою продуктивністю з ШІ

Що ще важливіше, навіть на розумних телевізорах LG без підтримки Dolby Atmos користувачі можуть насолоджуватися захопливим звуком Dolby Atmos, підключивши до телевізора звукову панель LG з підтримкою Dolby Atmos.4

Розумні телевізори LG також можна безпосередньо підключати до Apple AirPods або інших пристроїв Apple через Bluetooth для прослуховування музики в Dolby Atmos.

Пісні та альбоми, доступні у форматі Dolby Atmos, чітко позначені в Apple Music значком на сторінці відомостей про альбом. Меломани можуть легко знайти улюблені композиції, доступні у форматі Dolby Atmos, завдяки широкому асортименту підібраних плейлістів  Apple Music.

«Впровадження Dolby Atmos через Apple Music на телевізорах LG змінює те, як ми слухаємо музику на великому екрані», — сказав Кріс Джо, старший віце-президент платформи бізнесу компанії LG Electronics Home Entertainment. «LG прагне покращити досвід прослуховування потокового контенту для поціновувачів музики в всьому світі й продовжуватиме пропонувати легкий доступ до чудового музичного світу на різних пристроях». 

LG продовжує покращувати якість звуку завдяки різноманітному контенту. Користувачі розумних телевізорів LG можуть без зусиль відкривати нові функції та сервіси через зручну платформу webOS.


Новини IT » Технології » Телевізори LG створюють неймовірний досвід прослуховування з Apple Music у форматі просторового аудіо з Dolby Atmos

Опубліковано


Останні новини IT: