Eaton 93T – нове універсальне компактне ДБЖ

Eaton 93T – нове універсальне компактне ДБЖ

Компанія Eaton, що спеціалізується на інтелектуальному управлінні електроживленням, випустила джерело безперебійного живлення (ДБЖ) – Eaton 93T. Компактне ДБЖ має номінальну потужність від 15 кВА до 80 кВА. Пристрій забезпечує стабільне електроживлення для критично важливих систем: серверних кімнат та невеликих центрів обробки даних, у комерційному та промисловому секторах, фінансах, охороні здоров’я, державному секторі, промисловості та інформаційних технологіях (ІТ).  

ДБЖ Eaton 93T розроблено для забезпечення найвищої доступності за найнижчої сукупної вартості володіння для забезпечення безперервної роботи бізнесу. Пристрій поєднує високу ефективність, компактність, максимальну реальну доступну потужність, потужну внутрішню батарею та найсучаснішу систему кібербезпеки.  А також має на 20% меншу площу в порівнянні з іншими моделями у своєму класі, тож економить простір для іншого обладнання, що приносить дохід. А завдяки додатковій батареї потужністю до 80 кВА Eaton 93T усуває необхідність у зовнішній батареї та звільняє додатковий простір.

Технології Eaton, орієнтовані на ефективність, допомагають значно зменшити витрати на придбання та експлуатацію, а також забезпечують економію витрат на охолодження. Energy Saver System (ESS) – перевірена і надійна система енергозаощадження компанії на ринку, перевірена багаторічним досвідом використання і широкою базою встановлення, підвищує ефективність Eaton 93T до 99%.

ДБЖ легко інтегрується з цифровими рішеннями Eaton Brightlayer. Пристрій оснащено інтелектуальними функціями експлуатації та керування, які дозволяють використовувати дані для моніторингу, керування та оптимізації продуктивності.

Компанія Eaton також надає послугу захищеного віддаленого моніторингу, яка забезпечує швидке реагування на несправності та надає вичерпні періодичні звіти про стан ДБЖ. Ці звіти включають аналіз прогнозів і управління життєвим циклом, допомагають розв’язувати проблеми або взагалі запобігати їм. Кібербезпека є фундаментальним аспектом філософії Eaton.

Це цікаво:   Впровадження відновлюваної енергетики – ключ до успішного енергетичного переходу

Для отримання додаткової інформації про ДБЖ Eaton 93T звертайтеся до представництва Eaton в Україні.


Новини IT » Технології » Eaton 93T – нове універсальне компактне ДБЖ

Опубліковано


Останні новини IT: