У новий автомобіль Kia впроваджують розширену автомобільну платформу для контенту від LG

У новий автомобіль Kia впроваджують розширену автомобільну платформу для контенту від LG

Kia EV3 оснащений платформою LG на базі WebOS, що піднімає досвід користування автомобілем на новий рівень

LG Electronics (LG) впроваджує свою передову платформу автомобільного контенту (ACP) на базі webOS на найновіший повністю електричний позашляховик від Kia Corporation (Kia). Інтеграція ACP від LG в нещодавно представлений Kia EV3 знаменує перший випадок, коли інноваційне  рішення було застосовано до електромобілів. Автомобільна розважальна платформа LG вперше дебютувала в Південній Кореї в минулому році, представивши Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 і GV80 Coupe. 

Платформа ACP на базі webOS переносить досвід домашніх розваг у салон автомобіля, відповідно до бачення LG щодо майбутньої мобільності, яка перетворює автомобіль на «житловий простір на колесах». Ця платформа є невід’ємною частиною LG AlphaWare, пакету програмних рішень LG для автомобілів з програмно-визначеними функціями (SDV). Вона пропонує широкий вибір контенту, який зробив LG Smart TV з webOS такими популярними серед споживачів у всьому світі. Оптимізована для автомобільного середовища, платформа ACP від LG на базі webOS дозволяє пасажирам розслабитися і насолоджуватися улюбленим контентом, як вдома.

ACP від LG робить поїздки на роботу та подорожі більш легкими та приємними, надаючи власникам та пасажирам EV3 доступ до застосунків від різних преміум-постачальників контенту, включаючи Netflix, YouTube, Baby Shark World for Kids, Stingray Karaoke, Play.Works та LG Channels. Завдяки тісній співпраці LG та Kia, EV3 зручно адаптує потужну платформу LG на кожен дотик пасажира, дозволяючи їм насолоджуватися високоякісним контентом на вбудованих екранах автомобіля. Від потокових сервісів і соціальних медіа до освітнього контенту для дітей — користувачі мають доступ до різноманітного контенту, який раніше надавався лише на мобільних пристроях або телевізорах*.

Це цікаво:   LG розширює свій бізнес медичних пристроїв для корпоративних клієнтів

Розважальна система на базі webOS від LG постійно оновлюється та вдосконалюється, забезпечуючи безперебійну інтеграцію з застосунками, такими як Baby Shark World for Kids. Цей мобільний освітній застосунок, який люблять діти в усьому світі, пропонує понад 9000 пісень та історій, розроблених для навчання та захоплення юних учнів, і доступний для завантаження з магазину контенту LG на ACP.

Передова ACP від LG тепер пропонує досвід потокового передавання контенту з нещодавно доданою ексклюзивною безкоштовною потоковою послугою LG Channels. Адаптована для використання в автомобілі, LG Channels пропонує понад 80 каналів, новини в реальному часі та понад 400 варіантів відео на замовлення, включаючи фільми, драми та анімаційні серіали для дітей — усе це готове до перегляду без складних реєстрацій. LG планує розширити свою послугу LG Channels в автомобілях (яка вперше була запущена на ACP для Genesis GV80) з більшим вибором контенту, який з’явиться в найближчому майбутньому.

«Завдяки численним інноваціям, орієнтованим на користувача, включаючи LG ACP на базі webOS, EV3 дозволяє нашим клієнтам насолоджуватися захоплюючим  досвідом користування автомобілем в комплекті з багатьма вашими улюбленими потоковими сервісами преміум-класу», — сказав Рю Чан Сон, старший віце-президент і керівник підрозділу Global Brand & CX Kia.

«Наша платформа для контенту в автомобілі покращує можливості мобільності, забезпечуючи легкий доступ до різноманітного спектру високоякісного контенту», — зазначив Ин Сок Хьон, президент LG Vehicle Component Solutions Company. «Ми продовжуватимемо співпрацювати з провідними світовими постачальниками контенту для подальшого збагачення ACP LG, задовольняючи потреби як автовиробників, так і кінцевих користувачів».


Новини IT » Технології » У новий автомобіль Kia впроваджують розширену автомобільну платформу для контенту від LG

Опубліковано


Останні новини IT: