Eaton 5P Gen 2: нове розумне та безпечне ДБЖ для ІТ-середовищ

Eaton 5P Gen 2: нове розумне та безпечне ДБЖ для ІТ-середовищ

Компанія Eaton, що спеціалізується на інтелектуальному управлінні електроенергією, оголосила про запуск ДБЖ Eaton 5P Gen 2, компактного та ефективного рішення для потреб периферійних та інформаційних технологій (ІТ). Забезпечуючи більшу потужність, безпеку та контроль, ніж будь-який інший пристрій у своєму класі, ця нова лінійка продуктів дозволяє керувати мережею обладнання, дистанційно налаштовувати ДБЖ та оновлювати програмне забезпечення.

ДБЖ 5P Gen 2 має підвищену потужність до 1350 Вт, що на 22% більше, ніж у його попередника, і на 33% більше, ніж у аналогічних моделей, доступних на ринку, що робить його ідеальним для захисту широкого спектру пристроїв. Інтелектуальна конструкція забезпечує стабільну роботу та економію енергії, а вдосконалений контроль сегментів навантаження визначає пріоритети критично важливого обладнання та оптимізує час роботи від акумулятора. 

Ця модель ДБЖ оснащена технологією Eaton ABM+ Advanced Battery Management, яка подовжує термін служби батареї на 50% і дозволяє точно прогнозувати його, а також своєчасно сповіщати про необхідність заміни за допомогою машинного навчання. ДБЖ оснащено батареями з можливістю швидкої заміни та інтуїтивно зрозумілим майстром заміни батарей за допомогою вбудованого графічного рідкокристалічного дисплея (РК-дисплея).

Програмне забезпечення Intelligent Power Manager (IPM2) і Distributed IT Performance Management (DITPM) від Eaton дозволяє здійснювати віддалений моніторинг і управління ІТ-інфраструктурою навіть у важкодоступних місцях, включаючи безпечну конфігурацію пристроїв і оновлення мікропрограми. ДБЖ Eaton 5P Gen 2 разом з кіберзахищеною гігабітною мережевою картою (входить до складу версій Netpack) відповідає найвищим стандартам кібербезпеки. Крім того, для безперешкодної інтеграції з середовищами віртуалізації доступний програмний пакет Brightlayer від Eaton, що забезпечує безперервне обслуговування та цілісність даних.

Незалежно від того, чи обирають клієнти компактну стійку 1U або баштове ДБЖ Eaton 5P Gen 2, вони відповідають усім вимогам до займаного простору, що робить їх сумісними з різноманітними установками. Для отримання додаткової інформації відвідайте eaton.com/5pgen2.

Це цікаво:   Мікрофон Fifine K669B: висока якість звуку за доступну ціну

Новини IT » Технології » Eaton 5P Gen 2: нове розумне та безпечне ДБЖ для ІТ-середовищ

Опубліковано


Останні новини IT: