Gerchik & Co розширює можливості для онлайн-заробітку

Gerchik & Co розширює можливості для онлайн-заробітку

Заробіток на фінансовому ринку став актуальним як ніколи, адже трейдинг — це можливість отримувати дохід, не виходячи з дому. І якщо ви розглядаєте трейдинг як джерело додаткового прибутку або як повноцінний бізнес, вам варто обрати надійного партнера — такого, як Gerchik & Co.

Gerchik & Co — інноваційна брокерська компанія, що заснована в 2015 році. Її президент — Олександр Герчик, трейдер-мультимільйонер, який вже понад 20 років успішно заробляє на фінансових ринках.

Він почав кар’єру зі звичайного помічника в брокерській компанії після того, як змінив професію таксиста на трейдинг. Завдяки своєму бажанню змінити життя, допомогти родині та домогтись успіху в обраній справі, він став провідним трейдером. У 2006 році Олександра Герчика визнали найбезпечнішим дей-трейдером Волл-стріт. Він знає, що потрібно трейдерам для отримання прибутку, тому в Gerchik & Co такі вигідні торгові умови.

1. Сучасні та популярні платформи для трейдингу з можливістю встановлення власних роботів. Програмісти, які знаються на фінансових ринках, роблять створення торгових роботів своїм додатковим прибутком.

2. Висока швидкість виконання ордерів. Торгові платформи брокера працюють на базі дата-центру Equinix LD4 з серверами останнього покоління, тому ордери обробляються зі швидкістю від 1 мс, без небажаних для клієнта затримок.

3. Виведення всіх ордерів на міжбанк. Усі торгові ордери виводяться на світовий ринок, і це дає можливість заробляти на прозорих умовах.

4. Спреди від 0 пунктів. Мінімальні спреди дозволяють трейдерам застосовувати будь-які стратегії, зокрема й скальпінгові.

5. Більш ніж 350 торгових інструментів. Трейдери торгують топовими валютними парами, контрактами на дорогоцінні метали, нафту та акції найпопулярніших світових компаній. Також є можливість заробляти на популярних криптовалютах.

Доступні інвестиції

Це цікаво:   UAMASTER запрошує українські компанії долучитися до підтримки ЗСУ та отримати безкоштовну консультацію з digital-маркетингу

Немає часу торгувати самостійно? Недостатньо знань і досвіду? З Gerchik & Co можна інвестувати кошти в TIMA-рахунок керуючого трейдера й отримувати пасивний дохід на фінансовому ринку. Для інвестування зовсім не потрібен великий стартовий капітал: мінімальний поріг входу — $ 100.

Трамплін у кар’єрі трейдера

У Gerchik & Co всього за 3 місяці можливо стати керуючим трейдером. Для цього компанія регулярно проводить змагання трейдерів на демо-рахунках з реальними грошовими призами. Топ-55 кращих учасників отримують на свої рахунки по $1000 і можуть залучати в управління інвесторські кошти. Багато клієнтів брокера саме так побудували кар’єру на фінансовому ринку.

Навчання в Gerchik & Co

Клієнтам компанії доступні безкоштовні навчальні матеріали: пам’ятки, стратегії, курс з ботом-наставником, вебінари (більшістю можна скористатись одразу після реєстрації в «Особистому кабінеті»). А також курс «Перезавантаження», що заснований на 20-річному досвіді та знаннях Олександра Герчика. «Перезавантаження» пройшли більш ніж 10 000 людей, які стали успішними трейдерами і навчились заробляти на фінансовому ринку стабільно.

Багато вебінарів веде програміст, трейдер та аналітик компанії. У своїх відео він розповідає не лише про нюанси торгівлі на фінансових ринках, а й про можливості алготрейдінгу — заробітку за допомогою торгових роботів.

Дізнатись подробиці про компанію, зареєструватись, прочитати навчальні статті та подивитись записи вебінарів можна на її офіційному сайті: https://gerchikco.com/.


Новини IT » IT Бізнес » Gerchik & Co розширює можливості для онлайн-заробітку

Опубліковано


Останні новини IT: