Кременчук розгорне муніципальну систему відеоспостереження

Кременчук розгорне муніципальну систему відеоспостереження

Компанія “ІТ-Інтегратор” розпочала реалізацію проєкту “Безпечне місто” у Кременчуці. Проєкт передбачає оснащення камерами відеоспостереження вулиць, транспортних розв’язок та місць масового скупчення людей. У Кременчуці також  буде створено ситуаційний центр, куди надходитиме інформація з мережі відеокамер. За ситуаціями та подіями, що відбуваються в місті, можна буде стежити в онлайн-режимі.

“ІТ-Інтегратор” також встановить камери відеоспостереження у школах міста. Перший заступник міського голови Кременчука Володимир Пелипенко зазначає, що завдяки проєкту Кременчук дійсно стане  безпечнішим, адже відеокамери будуть встановлені в усіх школах, на проблемних перехрестях міських доріг, на в’їздах і виїздах з міста та інших громадських місцях. 

Завдяки системі відеоспостереження у місті вестиметься відеофіксація та реєстрація подій, які відбуваються навколо. інформація передаватиметься до ситуаційного центру, де прийматиметься рішення щодо відповідного реагування на ту чи іншу подію. У разі необхідності відбуватиметься взаємодія з правоохоронцями, працівниками МНС чи медиками. Це сприятиме зниженню кількості надзвичайних ситуацій, правопорушень, загибелі та травматизму людей, а також підвищенню рівня розкриття злочинів. За словами заступника міського голови, побачити, як впроваджуються ці технології, можна буде вже до кінця цього року. 

Надія Омельченко, віцепрезидентка “ІТ-Інтегратор”: “Наша компанія вже не перший рік сприяє розвитку українських міст та впровадженню в них інновацій й технологій безпеки. Тепер Кременчук почав свій шлях до розбудови сучасного та безпечного міста для всієї громади. Сподіваємось, що інші міста за прикладом Кременчука також звернуть увагу на нагальні потреби людей, для яких безпека та комфорт – це основний пріоритет”. 

Минулого року Кременчук брав участь у Всеукраїнському громадському бюджеті Полтавської області з проєктом “Безпечне місто”. Проєкт здобув перемогу і місто отримає кошти з державного бюджету на його впровадження”ІТ-Інтегратор” сьогодні реалізує концепцію safe city в Запоріжжі та ще кількох містах України. Компанія впроваджує комплексні рішення, в яких інтеграція інформаційних і комунікаційних технологій створює можливості для ефективного моніторингу та управління міською інфраструктурою. Про наші інноваційні рішення для розбудови сучасних та безпечних міст можна прочитати за посиланням: https://smartcity.it-integrator.ua/

Це цікаво:   UAMASTER запрошує українські компанії долучитися до підтримки ЗСУ та отримати безкоштовну консультацію з digital-маркетингу

Новини IT » IT Бізнес » Кременчук розгорне муніципальну систему відеоспостереження

Опубліковано


Останні новини IT: