Що нового в Acronis Cyber Protect Cloud?

Що нового в Acronis Cyber Protect Cloud?

Кіберзлочинці постійно вигадують нові методи для атак на користувачів, і кібератаки стають дедалі складнішими. Тому Acronis, світовий лідер у сфері кіберзахисту,  постійно вдосконалює свої рішення, щоб MSP могли легко розширювати свої послуги та безперешкодно керувати Acronis Cyber Protect Cloud

Пакет Advanced Email Security для Acronis Cyber Protect Cloud включає такі вдосконалення:

  • Виявлення, запобігання та зниження наслідків атак захоплення облікового запису (ATO) для Microsoft 365 з метою захисту користувачів від компрометації облікових записів електронної пошти. Ця функція постійно відстежує облікові записи електронної пошти на предмет відхилень, які свідчать про компрометацію, запобігає фішингу облікових записів користувачів та забезпечує швидке усунення наслідків та локалізацію облікового запису групою реагування на інциденти у разі ATO.
  • Журнал аудиту з розширеними можливостями контролю відповідності та моніторингу. Тепер можна проводити аудит будь-якого інциденту та отримувати повну видимість усіх дій, що виконуються адміністраторами та групою реагування на інциденти.
  • Локалізований інтерфейс користувача зручною для вас мовою – англійською або нещодавно доданою іспанською, німецькою, французькою, італійською та португальською.
  • Оперативна підтримка у чаті. Спілкування у чаті з групою реагування на інциденти безпосередньо з консолі керування Advanced Email Security та отримуйте швидкі відповіді.
  • Швидке та легке завантаження звітів у форматі PDF. Дозволяє швидко та легко завантажувати згенеровані звіти, щоб ділитися ними зі своїми клієнтами. 

Розширений захист від нових та невідомих загроз для робочих навантажень macOS та процесорів Apple M1/M2. Поведінковий двигун Acronis був доповнений, щоб використовувати розширену евристику для забезпечення цього захисту на додаток до процесорів Intel, що вже підтримуються.

Більше не потрібно платити за ліцензовані заблоковані робочі місця Microsoft 365. Починаючи з серпня 2022 року, Acronis не стягуватиме плату за заблоковані робочі аккаунти, які мають доступ до захищеного сайту SharePoint Online та/або Teams, якщо їх OneDrive та/або поштова скринька не захищені. 

Це цікаво:   Команда інженерів SoftServe перемогла в NATO TIDE Hackathon 2024

Розширений захист для Windows Server 2022 та Ubuntu Server 20.x/21.x з пакетом аварійного відновлення. Швидко автоматизується аварійне перемикання на віддалений сервер із сховищем Acronis Disaster Recovery або на інше сховище на сервері Acronis Cloud. 

Легкий доступ до синхронізованих папок із закладками Acronis Cyber Files на всіх пристроях iOS. Користувачі мобільної програми Acronis Cyber Files тепер можуть додавати до закладок папки, які часто використовуються. Також можна швидше переходити до папок із закладками, при цьому всі закладки синхронізуються на всіх пристроях iOS.

Нагадаємо, що компанія Acronis з перших днів війни різними способами підтримує Україну та допомагає українцям, які вимушені були стати біженцями. Acronis Cyber Foundation вже виділив 500 000 доларів США на гуманітарну допомогу українцям. 

Всі клієнти, яким необхідно продовжити підписку Acronis, а також нові користувачі України можуть звернутись до офіційного партнера Acronis в Україні. Наша команда готова відповісти на будь-які питання щодо встановлення рішення та допомогти з отриманням ліцензії. Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected]. Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/ 

SOFTICO – офіційний партнер Acronis в Україні, рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. 


Новини IT » IT Бізнес » Що нового в Acronis Cyber Protect Cloud?

Опубліковано


Останні новини IT: