Компанія TeamViewer отримала найвищу оцінку в рейтингу MSCI ESG Rating

Компанія TeamViewer отримала найвищу оцінку в рейтингу MSCI ESG Rating

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про результати оновленого рейтингу MSCI ESG Rating. За результатами 2022 року TeamViewer отримує рейтинг AAA, покращивши минулорічний рейтинг із AA до вищої категорії рейтингу.

Згідно з оновленим рейтингом, TeamViewer входить до 8% найкращих світових компаній у галузі програмного забезпечення та послуг. У звіті аналізується бізнес-практика, пов’язана з трьома основними компонентами ESG організацій, і кожній області надається оцінка від 0 до 10 балів. TeamViewer отримала оцінку 6,0 за екологічні зусилля, 5,8 за соціальні аспекти та 8,0 за методи управління. Останній бал вивів TeamViewer до лідерів серед національних і світових учасників цього сектору.

Компанія TeamViewer у рамках своєї глобальної концепції сталого розвитку “c-a-r-e” сформулювала конкретні цілі, включаючи досягнення кліматичної нейтральності не пізніше 2025 року та постачання кліматично нейтральних продуктів зі 100-відсотковим використанням екологічно чистої енергії до кінця 2022 року. Крім того, рішення TeamViewer з віддаленого підключення дозволяють клієнтам скоротити вуглецевий слід завдяки відмові від поїздок.

Нагадаємо, що клієнти, яким необхідно продовжити ліцензію, а також нові користувачі України можуть отримати всю потрібну інформацію у офіційного дистриб’ютора TeamViewer в Україні.  Залишайте свій запит та отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. SOFTICO – офіційний дистриб’ютор TeamViewer в Україні. 

Це цікаво:   Headway увійшов до 50 найкращих стартапів Європи з потенціалом стати «єдинорогом» за два роки

Новини IT » IT Бізнес » Компанія TeamViewer отримала найвищу оцінку в рейтингу MSCI ESG Rating

Опубліковано


Останні новини IT: