SoftServe увійшов до звіту Gartner “Магічний квадрант постачальників кастомізованого програмного забезпечення 2023” в категорії challenger

SoftServe увійшов до звіту Gartner “Магічний квадрант постачальників кастомізованого програмного забезпечення 2023” в категорії challenger

SoftServe, глобальна ІТ-компанія з українським корінням названа челенджером у звіті Gartner “Магічний квадрант 2023” для сфери послуг з розробки програмного забезпечення. Компанія була відзначена за здатність виконувати завдання та повноту візії. 

SoftServe є визнаним на ринку бажаним партнером для деяких зі світових технологічних провайдерів та корпорацій,” коментує Алекс Чубай, CTO, SoftServe. “Наш підхід передбачає цілісну перспективу, яка охоплює бізнесовий хист, користувацький досвід, хмарні технології та інженерію даних, а також передові технології, такі як генеративний Штучний Інтелект, які дозволяють нашим клієнтам створювати відзначені нагородами цифрові продукти та трансформувати бізнес”.

Звіти “Магічний квадрант” є підсумком ретельних, заснованих на фактах досліджень в межах конкретних ринків. Звіти дають широке уявлення про позиції провайдерів на тих ринках, які мають високі темпи зростання і чітку диференціацію провайдерів.

Понад 30 років клієнти SoftServe покладаються на передовий досвід глобальної команди висококваліфікованих технологічних експертів, які надають безпрецедентну підтримку та впроваджують інновації в розробці програмного забезпечення.

Віримо, що визнання SoftServe як челенджера в звіті “Магічний квадрант” є кульмінацією глибини та ширини наших технологічних можливостей, десятиліть досвіду та виняткових інженерних талантів, які щодня створюють ціннісні рішення світового рівня для наших клієнтів”, коментує Чубай. 

Звіт “Магічний квадрант” базується на критеріях здатності постачальника виконувати роботу та мати повноту візії. Щоб дізнатися, чому визнали SoftServe, та дізнатися більше про аналітику Gartner щодо ринку послуг з розробки програмного забезпечення, звіт можна переглянути тут.

Gartner не підтримує жодного постачальника, продукт або послугу, які згадані в його дослідницьких публікаціях, і не радить користувачам технологій обирати лише тих постачальників, які мають найвищі рейтинги або інші позначення. Дослідницькі публікації Gartner складаються з думок дослідницької організації Gartner і не повинні розглядатися як викладення фактів. Gartner відмовляється від усіх гарантій, явних чи неявних, щодо цього дослідження, включаючи будь-які гарантії придатності для продажу або придатності для певної мети.

GARTNER є зареєстрованою торговою маркою та знаком обслуговування компанії Gartner, Inc. та/або її дочірніх компаній у США та інших країнах, а MAGIC QUADRANT є зареєстрованою торговою маркою компанії Gartner, Inc. та/або її дочірніх компаній і використовується в цьому документі з дозволу. Всі права захищені.

SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Понад 12 000 співробітників працюють у більш як 50 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (США).  

Це цікаво:   Українці в Кремнієвій Долині

Компанія працює над понад 900 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA та інших великих технологічних компаній. 


Новини IT » IT Бізнес » SoftServe увійшов до звіту Gartner “Магічний квадрант постачальників кастомізованого програмного забезпечення 2023” в категорії challenger

Опубліковано


Останні новини IT: