Softprom отримав AWS Migration Competency

Softprom отримав AWS Migration Competency

Компанія Softprom анонсувала про отримання статусу Migration Competency Amazon Web Services (AWS). Даний статус є підтвердженням того, що Softprom має професійні компетенції в наданні комплексних хмарних сервісів для компаній корпоративного сектору, володіє глибокими знаннями сервісів AWS.

Amazon Web Services — глобальна хмарна інфраструктура, яка пропонує понад 175 хмарних сервісів, є відмовостійкою, масштабованою та безпечною платформою.

Статус MAP Partner надається партнерам AWS, які мають відповідний кваліфікований персонал, впровадили методологію міграції, запропоновану AWS, виконали ряд проєктів з міграції інфраструктури у хмару для компаній рівня Enterprise.

Отриманню такого високого статусу передувала копітка робота та виконання ряду метрик, які підтверджують професійний рівень інженерів, а також ряд реалізованих успішних проєктів з повним комплексом сервісів.

Протягом 2023 року Softprom реалізував 4 Enterprise проєкти, кожний з яких тривав понад пів року і включав всі етапи міграції інфраструктури у хмару. Учасниками програми Migration Acceleration Program (MAP) стали провідні українські компанії таких сегментів, як банки, ритейл, цифрові технології.

В рамках Migration Acceleration Program (MAP) програми клієнтам надаються  наступні сервіси з трансформації IT-інфраструктури:

  • Детальний аудит інфраструктури замовника
  •  Розробка стратегії та плану міграції/модернізації інфраструктури
  • Допомога клієнту у процесі міграції/модернізації
  • Безкоштовний тестовий період
  • Застосування методик AWS для зменшення витрат на інфраструктуру
  •  Навчання співробітників замовника.

«Безперечно однією з суттєвих переваг програми МАР є структурований підхід до міграції. Програма включає наступні етапи – оцінка, підготовка, міграція та модернізація, кожен з яких має покроковий алгоритм дій. Дотримуючись даного алгоритму та виконуючи покроково необхідні дії, компанії суттєво скорочують тривалість міграції, практично унеможливлюють вірогідність помилок і непередбачуваних витрат», — відмічає Олександр Єна, BDM of Application and Cloud Solutions Department SOFTPROM

Це цікаво:   Softprom розширює портфоліо цифрової безпеки завдяки угоді про дистрибуцію з OneSpan

AWS пропонує масштабовані, гнучкі та економічно ефективні сервіси для бізнесу: від стартапів до корпорацій глобального масштабу. Щоб забезпечити ефективну інтеграцію та розгортання цих рішень AWS розробила програму компетенцій, які допомагають клієнтам визначити партнерів , що мають глибокий галузевий досвід і знання.

Про компанію Softprom

Softprom є провідним IT-дистриб’ютором у країнах Центральної та Східної Європи. Компанія була заснована в 1999 році і сьогодні представлена більш ніж у 30 країнах. Softprom надає професійні послуги з тестування, встановлення, впровадження та технічної підтримки. www.softprom.com

Softprom — Advance Consulting Partner AWS в рамках програми Solution Provider Program з підтвердженими компетенціями AWS Retail Competency та AWS Migration Competency. 


Новини IT » IT Бізнес » Softprom отримав AWS Migration Competency

Опубліковано


Останні новини IT: