Softprom підписала дистриб’юторську угоду з Belden, провідним постачальником рішень з кібербезпеки та мережевої інфраструктури

Softprom підписала дистриб’юторську угоду з Belden, провідним постачальником рішень з кібербезпеки та мережевої інфраструктури

SOFTPROM, Value Added IT Distributor, оголошує про підписання дистриб’юторської угоди з Belden, світовим лідером в галузі мережевої інфраструктури, безпеки та рішень для підключення. Ця співпраця зробить передові рішення Belden з кібербезпеки та мережевої інфраструктури доступними для ширшого ринку в 17 країнах, включаючи Україну, а також Азербайджан, Вірменію, Болгарію, Грузію, Казахстан, Киргизстан, Латвію, Литву, Молдову, Польщу, Румунію, Словаччину, Угорщину, Узбекистан, Чехію, Естонію.

Це партнерство підкреслює спільне прагнення надати організаціям надійний захист кіберезпеки та надійну, високопродуктивну мережеву інфраструктуру. 

SOFTPROM зосереджує свою увагу на двох ключових лінійках продуктів Belden: macmon та Hirschmann, які є лідерами у своїх відповідних сферах.

  • macmon пропонує надійну систему контролю доступу до мережі (NAC), відому своїми передовими та адаптивними функціями безпеки, що ідеально вписуються в постійно мінливу сферу кібербезпеки. macmon, якому довіряють у всьому світі в різних галузях, захищає мережі та хмарні ресурси від несанкціонованого доступу для широкого кола клієнтів, від малого бізнесу до великих міжнародних компаній.
  • Hirschmann відомий своїм комплексним набором продуктів для промислових мереж, розроблених для забезпечення довговічності, високої продуктивності та безпеки у вимогливих промислових умовах. Асортимент продукції, що включає як керовані, так і некеровані комутатори, а також комплексні рішення з кібербезпеки, розроблен для забезпечення надійного захисту. Рішення Hirschmann, які є важливими як для ІТ-, так і для OT-мереж, пропонують гарантовану безпеку та надійність мережі, які вимагають сучасні промислові операції.

Про Belden

Компанія Belden Inc. надає інфраструктурні рішення, що спрощують, оптимізують і захищають цифрову трансформацію. Окрім забезпечення зв’язку, компанія пропонує портфель рішень, орієнтованих на продуктивність, та передові знання. Маючи понад 120-річну історію якості та надійності, Belden має міцну основу для майбутніх інновацій. Штаб-квартира компанії знаходиться в Сент-Луїсі, а виробничі потужності – в Північній Америці, Європі, Азії та Африці.

Це цікаво:   Intetics запускає Future TechTalk – перший подкаст під управлінням штучного інтелекту

www.belden.com

Про Softprom

Softprom — провідний Value Added IT Distributor у Східній та Центральній Європі та СНД з портфоліо понад 100 виробників, якому довіряють більш ніж 1000 партнерів. Компанія Softprom заснована в 1999 році та представлена на території в більш ніж 30 країн. Softprom надає професійні послуги з тестування, навчання, встановлення, впровадження та технічної підтримки в напрямках: ІТ Безпека, ІТ Інфраструктура, Хмарні технології, САПР та Графіка, Відео Безпека.

 www.softprom.com


Новини IT » IT Бізнес » Softprom підписала дистриб’юторську угоду з Belden, провідним постачальником рішень з кібербезпеки та мережевої інфраструктури

Опубліковано


Останні новини IT: