У Ганновері відкрилась виставка СеВІТ-2005

10 березня 2005 року у Ганновері (Німеччина) почала роботу найбільша у світі виставка інформаційних технологій, програмного забезпечення, телекомунікацій, послуг та ІСТ–рішень СеВІТ–2005. ВАТ “Укртелеком” вдесяте бере участь у цьому престижному форумі. Стенд Укртелекому розташований у 12 виставковому павільйоні поруч із такими всесвітньо відомими телекомунікаційними компаніями, як Lucent Technologies, Alcatel, Marconi тощо.Експозиція Товариства як провідного телекомунікаційного оператора України презентує досягнення компанії у забезпеченні потреб своїх клієнтів у найсучасніших послугах, створених на базі новітніх технологій. Крім того, на стенді представлена інформація про потенційні можливості телекомунікаційного ринку України, яка, безумовно, зацікавить іноземних інвесторів.

Стенд Укртелекому відвідала офіційна делегація на чолі з директором Державного департаменту з питань зв’язку та інформатизації Міністерства транспорту й зв’язку України Ігорем Кравцем.

Під час візиту офіційної делегації відбулась презентація експозиції Товариства. З основними досягнення та перспективами розвитку компанії почесних гостей ознайомив заступник Голови Правління ВАТ “Укртелеком” із питань маркетингу та продажу послуг Ігор Сиротенко .

Експозиція Товариства викликала велику зацікавленість численних відвідувачів стенду та отримала високу оцінку з боку почесних гостей та організаторів виставки.


Новини IT » У Ганновері відкрилась виставка СеВІТ-2005

Опубліковано


Останні новини IT: